donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

13 maja 2013, 14:13

Monika a dajesz Patrykowi coś na ten brzuszek? u nas sprawdzał się Plantex on jest w saszetkach do rozpuszczania albo dobry był też espumisan w kropelkach,

oj misia, ale Ci każą czekać, ale tyle wytrwałaś, więc dasz radę :ico_oczko:

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

13 maja 2013, 14:16

MONIKA a leżaczek bujaczek masz może? Jak nie masz to może masz od kogoś pożyczyć, żeby wypróbować czy zadziała u maluszka i nabyć?
no wlasnie nie ma i trzeba bedzie chyba nabyc bo nie usmiecha mi sie go ciagle na rekach nosic bo wtedy nic w domu nie zrobie :ico_noniewiem:

donatka ja daje mu czasem takie cos jak Infacol siostra mi polecila na kolki to jest na wzdecia i ogolnie uklad pokarmowy czy jakos tak.

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2013, 14:34

Leżaczek fajna sprawa ..ale nie na wszystkie dzieci działa więc popytaj czy ktoś nie ma pożyczyć (za kawkę, dobre winko, bombonierkę) na tydzień, parę dni i zobacz czy synek się uspokaja jak tak to zainwestuj w dobrą, bo długo skorzystasz. W ciemno raczej bym nie kupowała, bo jak sie nie przyda, to szkoda kaski, no chyba, że zaraz sprzedasz.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 maja 2013, 14:35

Monika, albo w chustę zainwestuj.

Gosia, wysłałam PW z info o Jenny.

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!

13 maja 2013, 14:43

hej hej
jej Gosia a co ja miałam Wam pisać? ja już sklerozę mam - nie wiem czy ze starości czy z ciąży :ico_noniewiem: :ico_haha_01:

Fajnie że wyjazd Ci się udał, a gdzie byliście? My zaszaleliśmy nad morze na majówkę i wróciłam mega zmęczona ale zadowolona :)
jakoś mi brakuje systematyczności coby tu z Wami pisać... i tak wpadam i wypadam jakoś... przepraszam, ale myslami jestem z Wami!
ja dziś się obkupiłam na ciuchach a raczej moje dziewczyny :) jestem zadowolona

Misia nie bój nic :ico_pocieszyciel: dobrze będzie, moje koleżanki płaciły grubą kasę w prywatnych klinikach żeby im cesarkę na życzenie zrobili, więc widzisz każdy to widzi inaczej :-)
one się bały z kolei komplikacji u dziecka po porodzie naturalnym (same psycholożki heheh) bo tu znowu jest ryzyko niedotlenienia, zamartwicy i różnych takich... więc widzisz każdy się boi czego innego, a prawda jest taka że każdy poród jest inny i nigdy nie wiadomo komu co się przytrafi, nie ma co na zapas panikować, będzie dobrze, jeszcze na Ciebie będą dwa razy bardziej uważać niż na inne rodzące :ico_oczko:
a po porodzie ja np. po naturalnym przez kilka tygodni usiąść normalnie nie mogłam, bo miałam szwy na kroczu i goić się nie chciały...
więc podziwiam Monikę bo w pierwszych tygodniach to ja ledwo się ruszałam :)
każdy ma inny organizm i inaczej to przechodzi

a ja nie mam ani śladu siary :ico_noniewiem: nie wiem kiedy powinna się pojawić i czy u każdej się pojawia?

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 maja 2013, 14:54

Też tak mam, że jak długo nie piszę, to potem nie mogę zastartować...to normalnie.

A byliśmy w Kudowie-Zdroju, nad morze bym nie miała siły jechać, ale pewnie masz niedaleko, my mamy 12 h jak nic.

A zdjęcie nowe w avku, jest z wyjazdu- taki mam brzuszek.

Awatar użytkownika
anza

13 maja 2013, 16:18

ale fajoskie zdjęcie i ciuszki :)
i spory brzusio na zdjęciu wygląda, jak na ten tydzień

no my z Łodzi do Jastarni - powiem szczerze że droga zmęczyła mnie bardzo ale że prawie na cały tydzień to się skusiłam i jakoś było :)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 maja 2013, 16:45

Gosia, brzuszek świetny!!! Zgrabna z ciebie mama :-)

Ja kupiłam dziś w Biedronce podest dla Tobika co by miał do łazienki. Faktycznie promocje są duże. Ale body wypadają wielkie i od rozm. 68 są tylko. Dla chłopca widziałam tylko jeden wzór.

misia, ja twoje obawy rozumiem bo sama sie boje panicznie cc.

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

13 maja 2013, 16:51

Hej dziewczyny. Ogólnie myślałam, że będę lepiej to przechodzić. Obudziłam się z silnyn bólem brzucha. Na pół przytomna zwracałam narkoze. Dostaje teraz cały czas fenoterol w pompie, jednorazowo paracetamol doustnie. Zabieg miałam przed 9 ruchy dziecka czuje od 16, więc mały też obudził się.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 maja 2013, 17:09

Jenny, dziękujemy za wieści z pierwszej reki. Powodzenia dalej. Coś już ci mówili lekarze po zabiegu? Jak długo tam cię potrzymaja?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”