Gosia ja też dostałam dziś śniadanie do łóżka, zrobił mi je 5 letni synuś Dostałam chleb z dżemem sok w kubku jogurt i ciastko Wszystko to co on lubi.Dzisiaj dostałam śniadanie do łóżka od mojego synka
widziałam zdjęcia na zadowolonych wyglądacieDruga polowa dnia juz nie bedzie tak przyjemna niestety...
Trzymam kciuki!!! U nas najpierw Tymek nauczył się pić herbatkę z butelki. W końcu chyba był tak zdesperowany że załapał to mleko... jak mu matka wyrodna mimo godzinnego płaczu cycka nie chciała podać to wyboru nie miałGosia zmobilizowałaś mnie kupuję sztuczne mleko i zaczynam odstawiać Maksia.
Ja tu podniecona jedną nocką a Ty mi z grubej ruryCo do nocek to Marcinek zeszly tydzien przesypial codziennie po 11 h bez pobudek,a od 3 dni znowu sie budzi raz w nocy....serio nie wiem od czego to u niego zależy...;/
Nie, myślę że synek wiedział że mama raz do roku ma świętoa powiedz te nocki przespane to myślisz że po sztucznym mleku?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość