Kamilka dobrze, że u Was ok

SZkieletorek jak po wizycie?
Edulita zaglądaj choćby ba moment.
Leona kiedy lecicie do Pl?
Moni u mnie suwaczek ok

Ja dzisiaj wielkie prasowanie zaliczyła, ale kręgosłup ucierpiał i to nieźle. Idę odpoczywać do jutra.
No pole nie jest ubezpieczone .Ale to jest wszystko na teścia.On bierze dopłaty z Unii i przepija(alkoholik) więc dopóki nie przepisze na męża to nie ma mowy o ubezpieczeniu pola.mam nadzieje że ubespieczalnia was dobrze potraktuje i dostaniecie odszkodowanie
Ooo no to to są już naprawdę tragedie.nie wszystkie domu beda juz do zamieszkania bo niestety tu ogrzewanie jest olejowe i u tych co rozsadzilo butle olejowe ich domy beda wysadzane![]()
![]()
Wszystko dobrze . Potwierdzone po raz drugi że córcia i tak już zostaje. Macica sie sama na szczęście przesunęła i dzięki temu czułam 2 dni temu ruchy .Nawet mówiłam do P że chyba się macica przesunęła bo czuje mocne ruchy a wcześniej nic.SZkieletorek jak po wizycie?
Ojj uwielbiam fasolkę szparagową.kupilam sobie fasolke zolta i caluskie 0,5 kg zjadlam
To raczej nie jakoś dużo.Jak w 1 ciąży tyle samo miałam w tym tyg a do końca przytyłam 15 kg.przytylam od poczatku 6kg
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.szkieletorek, gratuluję drugiej córeczki!!! zdrówka dla was i spokoju już teraz do końca ciaży :)
Yyy o ile dobrze pamiętam to 19 listopad i tak będziemy mieć córcię.Szkieletorku u Ciebie jaki termin porodu, dane potrzebne są do suwaczka? Bo zmienić już na dziewczynkę?
Ojojoj no to się porobiło.U nas też troszkę problemów.
Ja tak miałam w 1 ciąży gdy wujek baardzo głośno się zaśmiał czy krzyknął i mała tak fiknęła że aż się wystraszyłam.raz jak mąż włączył wiertarkę to tak mi przyfasolił , aż się przestraszyłam
O ile się nie mylę to przez badanie .Nie przez usg.Dziewczyny a jak wasi lekarze sprawdzaja czy szyjka jest skrocona??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość