inia super wieści, czytałam wcześniej ale mnie z kompa wywaliło i nie odpisałam
cieszę się ze wszystko w porządku życzę spokojnych kolejnych miesiecy
U mnie peluszki używam tylko na noc. Woła ładnie siku i kupkę.Ona całe dnie jest na polu więc na początku uczyłam że jak chce to niech robi na trawkę ,a z czasem jak ładnie robiła to wystawiłam jej nocnik i tam sobie idzie zrobi ,czasem przyjdzie mi powie po fakcie że zrobiła.Dziewczyny a czy już wszystkie dzieciaczki nocnikują i są bez pieluch?
Moja od jakoś pół roku pije mleko kozie .Kupujemy u pani w naszej wiosce.Mała uwielbia je ,piłaby tylko to.Dziewczyny, a jakie mleczko podajecie prawie-Dwulatkom?
Do urodzin ma jeszcze 2 miesiące.Oj dużo może się zmienić.mialam nadzieje ze do 2 roku zycia bedzie jak Eliza bez pampkow:(:(:(
Aaa nie ma co pisać bo tylko narzekanie będzie.a jak sie czujesz szkieletorek
Tak ja pisałam już dawno dawno że będzie córcia .I kolejnych kilka wizyt to potwierdziło więc na pewno będzie dziewczynka.znacie juz plec?
No to ja znów obalę ten zabobon. Będzie druga córcia a ta ciąża to jak ogień a Lili to woda.mowi sie, ze jak ciaza inaczej przebiega jak wczesniejsza to i plec odmienna
hehe no ja też to znam tylko moja z majtusiów tak robiłasynus nogawka wyrzucil kupke
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość