kamilka - fajnie że tak rodzinnie spędzasz ten urlopik zdążysz jeszcze odpocząć po powrocie
co do pękających brodawek to ja też to przechodziłam bo mam płaskie brodawki dlatego teraz już do szpitala pojadę uzbrojona w kapturki i maść na brodawki

jenny - nie przejmuj się ja z gotowaniem sobie radzę ale i tak dla maluszków kupowałam jedzonko w słoikach bo uważam że nie jestem w stanie sam zrobić tak zbilansowanych i zróżnicowanych posiłków np. cielęcina, królik i wiele innych
leona - na pewno ciężko bez mamy na miejscu ale powiem ci że chociaż wiesz że jak się spotkacie to będzie miło ja swoich mam niedaleko i jakoś chyba za często mnie widują

spinka - jak poprasujesz to zrób sobie może miły wieczorek dla siebie jakas kąpiel ze świeczkami lub fajny film na dvd z mężem skoro to już koniec urlopu
Pisałyście o mące ziemniaczanej ja nie jestem zwolenniczką jakichkolwiek zasypek zwłaszcza że u dziewczynek sa niewskazane, po pierwsze - wysuszanie skóry i zbrylanie. Dlatego nie mogą korzystać z jego zalet. Puder bowiem zlepia się w grudki między wargami sromowymi i powoduje podrażnienia i świąd.