hej kochane
wybaczcie,że tak żadko zaglądam do was,ale ostatnio nie ma nas prawie w domku bo jak R w pracy to albo jestesmy na spacerku,albo siedze z Milenką na górze u sąsiadki ona ma tez dzieciaczki i tak raźniej i czas szybciej płynie a że mój mąż gotuje obiadki to ja tylko posprzatam i mam spokój..Milenka mi spi od 24-8 rano dziś to wogóle spała do 10 aż ją obudziłam bo sie wytraszyłam,a ona sobie jeszcze gruchała na głodniaka ehh Po za tym rosniemy i gruchamy "agu" i "agu" i pare innych sylabek coraz częściej sie usmiecha na głos jest przeeekochana

czasem płacze z niewiadomego powodu i nie wiem co zrobić,ale to dziecko i cóż poradzić zabawiam,rozmawiam do niej ojj potrafie i czasem cały dzień do niej gadać i słuchamy muzyki i oglądamy bajki taka sie fajna zrobiła
A przed wczoraj obudziłam sie i nie widziałam na lewe oko

miałam cały obraz rozmazany a miałam jechac do kolezanki bo po mnie przyjechała,to ją zostawiłam z małą i biegiem do okulisty tak bardzo sie bałam,ze mi gruczolak wrócił i na nerwy uciska,tak bardzo

szłam i patrzyłam pod nogi bo nic nie widziałam...Okulistka mi zrobiła wszystkie badania łacznie z dnem oka i ciśnieniem itd i okazuje sie,ze mam stan zapalny w oku i dostałam dwa antybiotyki do oczu plus lek na wysokie cisnienie w oku ehh póki co mineło,ale stracha mam nadal,że cos jest nie tak chociaż okulistka zapewniała,ze to na pewno nic złego
i dziewczynki kochane za kolejne wasze tygodnie
Moniczko Patrys przesłodki jak juz Ci pisałam,jest wsam raz i taki już dorosły się na buzi zrobił

fajnie,że masz męża teraz w domku mój mąż juz wykozystał tacieżyńskie,ale w sierpniu idzie na 3 tyg urlopu takze znowu bedziemy razem bo teraz to od rana do 15-tej pracuje a potem jeździ na fuchy tak u nas ciezko
Małgorzatka ja jestem jak najbardziej za załozeniem tam wątku
Tibby i Donatka ja tez wszystko w biegu na początku robiłam i to niewyspanie koszmarne,ze po miesiacu nie wytrzymałam i prawie w depresje wpadłam,ale teraz tez czasem w biegu,ale jest juz coraz lepiej i uwas bedzie juz teraz tylko lepiej
jeśli któreś nie odpisąłam to przepraszam,ale nie jestem w stanie wszystkiego doczytac
siąde i w telefonie cofne sie w tył i doczytam
dobranoc wszystkim