ojj tak zapomniała,ze wy teraz na biegu w telefonie piszecie

jej przepraszam,ale po prostu nooo nie chce abyscie mnie zapomniały bo żadko teraz jestem,ale mam nadzieje to zmienić bo Milenka coraz wieksza a ja w koncu bede miała chwilke dla siebie
Dziekuje jestescie kochane :***
Jenny Nie musi być brzuszek wielki aby dzieciatko bylo duże

ciesz się kochana,że masz taki a nie inny bo uwierz mi na słowo ja miałam 93cm w brzuszku na końcu i na prawde było ciężko pod koniec

a skóra to naciagnita do granic..
Ja wam pokaże jak mój brzuś teraz wyglada i wierzecie,ze jeszcze mi brakuje 5cm aby wygladał jak przed ciązą,cyce zakryłam bo byłam bez stanika
mamy sesje więc nie wypada jakoś brzydko wyglądać :P
ty jestes tak ładna,ze i w tych odrostach pewnie ładnie wygladasz
ziolo to miałas przezycia z Olim,ale najwazniejsze,ze juz jest wszystko dobrze

i za 38tc jeszcze troszke i bedzie dzieć kolejny
Donatko No charcze mi ta Milenka tak jakby zalegała jej jakas wydzielinka w gardle,to ja wtedy opukuje plecki i mija nie wiem co jest grane
Szkoda że ucieka się na zamknięte wątki...
mi jest obojetne czy bedzie zamkniety czy nie wazne aby sie trzymac nadal razem
Monika najwazniejsze,ze masz siostre

ja mam brata tylko,ale on jest raz na tydzien u nas bo przeciez ma swoje zycie inna kolezanka żadko przychodzi bo jakoś ja boli,ze ona nie ma jeszcze dziecka

inne kolezanki czasem przyjezdzaja ale to Wrocław i wszedzie daleko,ciesze sie,ze mam ta sasiadke ona ma jeszcze 2 swoich dzieciaczków i tak miło jest,albo jak chce gdzies wyjsc to ona mi z Milka zostanie,a takto tak jak ty mam męża a jak mąż w pracy to sama