hej dziewuszki
U nas słoneczko piekne i zaczynają sie upały po 34 stopnie nie wiem jak to wytrzymamy

Byłam z Milenka u pediatry dokładnie mała przebadała i nic niby złego sie nie dzieje bo płucka i oskrzela ma zdrowe itd ale ona mi nadal kaszle i kicha,ale katarku nie ma ani gorączki

może ja coś zaczeło uczulac nie wiem

i po jedzeniu bardzo charczy jej wszystko w płuckach tak jakby odkaszlnie i jest ok i tak w kółko,ale meczy sie biedaczka..dostałam skierowanie do laryngologa jak by jej to nie mineło za tydzień no i do neurologa,bo nie chce na brzuszku trzymać główki jak trzeba i lekarka stwierdziła,że moze ma za bardzo sztywne miesnie karku czy jakos tak

a jak ją wezme np do odbicia to pieknie główke unosi i wogóle jak ja nosze to nie musze juz główki prawie podtrzymaywac bo sama ją już trzyma i nie kiwa sie za bardzo..no ale skierowanie z tym do neurologa bo nie trzyma glówki jak lezy na brzuszku,ja jeszcze z 2 tyg poczekam pokłade ja na ten brzuszek zrobie masażyk karku i zobaczymy dalej
Tibby na potówki polecam zrobic kąpiel w krochmalu,wszystko wyciągnie,ale to wszystko 3 dni takiej kąpieli i powinno pomóc
jenny dostałas juz kochana ten zastrzyk ?
shiva dobrze,ze pamietasz o nas,i smutno,że tyle musiałas przejść,ale najwazniejsze,ze juz wszystko jest dobrze
Monika oby obyło sie dzis bez wiekszego płaczu my idziemy na 2 szczepienie dopiero 21 sierpnia i tez bedzie stres

a Patryś slicznyyyy,te jego sliczne usteczka <zakochana>
ziolo jeszcze kochana troszeczke i zaraz bedziesz cieszyc sie maleństwem,wierze ci jak sie juz mozesz czuć
martuss brawa dla Rasperka

i wogóle bardzo fajne imie
Monika moja Milenka już od dłuzszego czasu pcha piąstki do buzi i sie slini
Donatka obys szybko załatwiła te papiery do becikowego bo ja musiałam 3 razy do nich jechac bo czegoś brakowało,a teraz to ja czekam na decyzje juz drugi tydzień
aa
jenny teraz doczytałam,bardzo sie ciesze,że jest wszystko dobrze u was,jej jakbym czytała o sobie no mówie ci jota w jote,bedzie dobrze
A to moja malizna