jej jaka cisza na forum
dziewczyny co u was, inia jak się czujesz? szkieletorek a Ty jak sie czujesz????? Co u was???
Mnie mniej, wakacjemamy, wróciłam wczoraj (wrócilismy) z Irlandii, piękny kraj, ale nie przeniosłabym sie z UK hihihihi.
Bylismy u mojego brata i bratowej, ciezarnej w 13 tygodniu:):):):) Czas spedzony bosko, dzieci ok, choc wiadome jak jest u kogoś kto dzieci nie ma, trzeba pilnowac i w ogole, ale dzieci mam chyba dosć wychowane, umieja sie zachowac, choć były rózne sceny dziwne co i mnie i meża zaskakiwały i mówię, ze bedzie jakis przełom w zachowaniu zarówno syna jak i córci i co? I po powrocie synuś od razu siadł na nocnik, 5 razu z rzędu na niego nasiusiał. Mówie wam obłęd bylismy w szoku i cholernie szcześliwi, posżło szybciej jak z Elizką, a mówia ze chłopcy dłuzej. Oczywiście to dopiero 2 dzień wiec różnie bywa, ale my slę ze pozbedziemy sie pampków do 2 roku życia a w styczniu czy lutym synus do pkolka pójdzie już całkiem bez pamperków, a corcia??? Jejuś jak z mową ruszyła, zaówno polskiego jak i angielskiego, z dnia na dzień, skok rozwojowy ja tak zawsze mówie, jak dziecko strasznieniedobre, ze rodzic nie poznaje będzie skok i mamy:):):) Jak moja córcia gada po angielsku:) Juz lepiej jak ja hihihihi.
w niedziele powrót do pracy, dziś mam 32 urodziny, ale szczerze nie czuje sie na tyle.
Pozdrawiam was dziewczyby!!!!
nina i jak ze smokiem??? ja to jednak wredna matka jestem, zabrałam, dzień płaczu i już, oczywiście ja płakałam za drzwiami sypialni ale wiedziałam, ze to nie jest płacz taki ze dzieje sie krzywda. ój synuś od 8 miesiaca życia (około bo nie pamietam dokładnie) nie ma butelek ze smokiem a tym samym melka modyfikowanego, smok odebrany przed roczkiem we wrzesniu jak maz poleciał do PL. Ja nie wiem juz w ogóle co to znaczy i dzis mysle, że zrobiłam dobrze. Powodzenia dla kazdej z was w tych odzwyczajaniach do czegoś co było tak wazne dla dziecka i dla nas tez.