Dziekuje dziewczynki w imieniu Milenki
Monika ciekawe czemu Twój Patryk tak jada hmm
z tym kleikiem masz racje,ja daje Milenie zazwyczaj po nocy teraz tylko kleik czyli 150ml mleczka i tak z półtorej łyżeczki od cherbaty kleiku,bo wiadomo jak śpi mi po 9 godzin a w nocy się nie budzi to rano musi mieć treściwe sniadanko,a na noc zjada mi mleka 180ml i pewnie tez dlatego tak długo wytrzymuje i nie jest głodna... a waży jakieś 6kg jak ją wazyłam u mnie na wadze
w środe idziemy na kolejne szczepienie to porozmawiam z pediatrą czy wogóle mam zageszczać to mleko
i czy dobrze waży
a co do wiercenia sie w czasie karmienia to Milena ma dokładnie,to se pierdnie,to se kichnie,caały czas sie rusza jakby miała conajmniej owsiki w pupie,no przyznam denerwujące to jest
mama2013 ojj kochana,niuniek ma jeszcze czas na podnoszenie główki,moja Milena ma 3 miesiące i do tej pory na brzuchu do końca jej nie podniesie,bo się boi lezeć na brzuchu i koniec co zrobisz,a jak juz lezy na tym brzuchu to wcina piąstke
jenny wszystko kochana to co opisujesz to jest normalne,ale ja np wiedziałam,ze Milena ma za mało miejsca i mówiłam lekarzą o tym,ale oni nie słuchali no to jak sie juz urodziła i Dzieki Bogu samo sie wszystko ruszyło,bo jakbym miała to CC tak planowo jak miałam zaplanowane to byłoby źle,bo juz Milena urodziła się w taki sposób,że całe jej ciałko tak jak lezało u mnie w brzuszku tak i na zewnątrz zamiast byc prosta to ona główke nóżki pupke miała w jedna strone skręcone na szczęście to jej mineło i juz jest ok,bo czekałaby nas rechabilitacja
a to my dziś :)
i z babcią :)