Hejka
Wczorajjakos zabraklo mi dnia zeby zajrzec
Jenny super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie przemeczaj sie za bardzo tym chodzeniem
Szkieletorek jak corcia??
Betina czyli gotowa juz jestes na przyjscie corci?? Super
U nas od niedzieli lozezko stoi

z nudow wzielismy i rozlozylismy

a niech sie Marcel przyzwyczaja do nowego mebla u siebie w pokoju
Pisalyscie o siarze, to ja w pierwszej ciazy nie mialam wogole, pokarm dostalam chyba dopiero na druga dobe, po tym jak poodciagalam laktatorem, bo Marcel nie mogl zassac
A teraz jak nacisne to jakies tam kropelki leca, takze powinno byc ok
A sluzu to i ja mam pelno

raz mialam taki sliski i juz myslalam ze to czop zaczyna odchodzic ale chyba nie, bo pozniej spokoj
U nas byl wczoraj pierwszy dzien w przedszkolu i tak jak myslalam, latwo nie bylo
Marcel ladnie wstal, ubral sie no i szedl zadowolony do przedszkola, ale cala droge powtarzal ze mam z nim zostac
No to mowie ok, ale tylko kilka minut, on no dobra
Po wejsciu nie chcial oderwac sie od mojej nogi, jak nas babki oprowadzaly to ciagle przy nodze
Pozniej zaczelismy sie bawic, bo jakis 30min mowie do niego ze moze pojde do domu, a on nie, zeby go nie zostawiac i placz
Za jakis czas sam z siebie znowu zaczal plakac, wtulil sie we mnie i mowi ze idziemy do domu
No ale jakos zajal sie zabawa, wyszlismy wszyscy na dwor, zaczal jezdzic rowerem, zadowolony, no i pozniej mu mowie ze moze poszlabym do domu, bo musze zrobic obiad, posprzatac, a on niech sie tu troche pobawi, pozniej zje obiad i ze po niego przyjde, a on no dobra, to wykorzystalam ta okazje, dalam buziaka i poszlam
Podobno bylo ok, jak po niego przyszlam to chwalil sie ze zjadl obiad, mowi ze sie troche wstydzi, ale nie plakal no i cala droge opowiadal o przedszkolu
A w domu sprawdzil mnie czy zrobilam obiad i czy posprzatalam

normalnie przeszedl sie po pokoju i zobaczyl czy odkurzone
Wieczorem obiecal mi ze dzisiaj ladnie zostanie, plecak spakowalismy, no i wie ze tata do pracy, on do przedszkola a ja do poloznej na usg
No a przez to usg spac nie moge, nie spie od 5 i juz sie zupa gotuje