Na długo Was zostawia?
Buziaki

JENNY masz dobrego lekarza i na pewno i pod względem zapewnienia komfortu porodowego Was zaopiekuje porządnie.
Zobaczysz, podejmie słuszną decyzję .
Oby częściej! W zasadzie za niedługo będzie mi sie ten rytm normował.Moj Anthony przespal w nocy 6godzin! Jestem w szoku. Oby To sie czesciej powtarzalo.
super ze Mikus tak pieknie rosnieu nas oki,Mikuś kochaniutki,rośnie jak na drożdżach,
my w końcu kupiliśmy auto,jutro powinny być papiery i można śmigać,
w sobotę planujemy jechać do zoo do Poznania,
kupiliśmy Opla Zafire, fajne duże autko,7 osobowe,duży bagażnik, także wózek nie trzeba składać, bo wejdzie w całościjakie autko sobie kupiliscie???
tylko pozazdroscic wyjazdu do zoo... ja odkad urodzilam to nie jezdzimy gdzies cos zwiedzac bo mnie niestety laktator trzyma w domua jak gdzies juz jedziemy to w takie miejsce zazwyczaj do kogos do domu gdzie mam mozliwosc odciagniecia mleka i potem wyparzenia butelek
![]()
to super auto kupiliscie takie rodzinne sa najlepszekupiliśmy Opla Zafire, fajne duże autko,7 osobowe,duży bagażnik, także wózek nie trzeba składać, bo wejdzie w całości,
ja butelek nie wyparzam,myję te w bardzo gorącej wodzie kranowej,
Monika ślicznie Patryczek trzyma główkę![]()
, nasz jest na etapie przekręcania się z jedniego boku na drugi i na brzuszek :), no i już się ślicznie do nas uśmiecha, i zaczyna gaworzyć
,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 1 gość