jenny gdy przyszłam do szpitala brakowało mi 7 godz do ukończonego 36tc a to szpital miejski i w takich wypadkach muszą odsyłać do kliniki w moim mieście a tam nie chce rodzić na pewno dlatego też dali mi jeszcze jakiś lek by akcje wydłużyć ,no i udało im się
u mnie jeszcze jest to ,że mój okres nie był regularny i wg usg Madzia ma już 38,5 i waży 3450 tak więc tym też się sugerowali bo każde usg pokazywało choć 2-3 dni ciąże starszą ,choć wiadomo im stasza tym bardziej możliwy jest błąd
:ico_prezent: z okazji 6 rocznicy
jak samopoczucie??
spinkAu mnie nie było problemu z wypisem na żądanie,wole na akcje poczekać w domu,świadoma jestem bardziej w 2 ciąży,wiem co i jak,no i w domku dziecko więc opiekę potrzebuje
co do fałszywych alarmów to ten był 1wszy :) wcześniejsze pobyty były by podtrzymać

ale tak samo miałam i z Tomusiem też na fenoterolu był i urodziłam go w 37,5 dniu
czekamy na zdjęcia pokoiku
szkieletorek fajnie że zabawa udana ,no i ten piknik uwielbiam takie wypady spontaniczne
w sb popołudniu byliśmy na większych zakupach w markecie
w ndz zaś zdecydowaliśmy ,że wreście kupimy pralkę bo tą co mamy już 12 lat ma i słabo pierze,wzieliśmy na raty 0% więc nie odczujemy tego w wydatkach
dziś muszę jechać do szpitala po wypis bo w sb nie dają no i L4 ,mam je do pt więc musiałabym urodzić
na razie nic nie zapowiada się,że to już.Dobrze,ogarnąc muszę mieszkanko,dziś popołudniu pralke przywiozą więc wcześniej w łazience wysprzątam by było czysto.Muszę przejrzeć ciuszki Tomka od pn do przedszkola znów idzie