Haj dziewczęta

zgłaszam się i ja - zakończyłam zakupy wszelkich możliwych potrzebnych rzeczy, wymieniłam dzieciom troszkę garderoby na wyprzedażach i mogę spokojnie zacząć z nimi rok szkoły - oby spokojnie
Ogłaszam - wczoraj byłam u mojego gina, a że prowadzi mnie już kolejny raz, kolejny raz zaryzykował powiedzeniem mi płci tak wcześnie

umówiliśmy się, że ryzyko pomyłki może być no ale oznajmił, że nawet niewtajemniczony by zobaczył tę różnicę
Oczekujemy synka

heheh
Lala - jak masz chęć dołączaj, nasz watek też został reaktywowany po jakimś czasie, ogólnie "znamy się" od 8 prawie lat więc kawal czasu

widzę, żeś z Grodziska, ja jestem z tego Leszna k. Błonia więc prawie sąsiadki

kim jest maluszek, którego się spodziewasz? wiesz już?
Kati - ja zabrałabym Lili wszystkie jej dolegliwości gdybym mogła... Miłego wypoczynku dla Was dziewczynki!! Sama bym prosiła kogoś o zabranie mi porywczości i wybuchowości
Gosiu - liczę na Twoje relacje z ED, jak to wygląda, jak ta nauka wygląda - np. jak mogłoby to wyglądać u mnie dwie szkolniary i dwoje skrzatów? tymczasem odpoczywajcie
Asiu - jeszcze Gosia pojedyncza mamusia się nam ostała, Kati... ale liczę, że wszystkie się otworzycie

hyhy