Do tego idzie jesień; muszę kupić buty Matyldzie, Marcelince już kupiłam- 135 zł

Oczywiście mężowi już byty kupiłam

a i ja mam do jutra płatność oc samochodowego... lece zapłacić
Wiesz Gosia w sumie to jest przepis że muszą mnie przyjać ale następnego dnia mogą dać mi wypowiedzenie.... chyba ze zmniejszę etat na np 7/8h ale w tedy wynagrodzenie dadzą mi od najnizszej krajowej bo ja miałam tak ze na umowę o pracę miałam najnizszą krajową a reszta wyrównywane w zleceniu... a po za tym zlikwidowali moje stanowisko pracy (dziewczyne z zastępstwa zwolnili) i również mojego kierownika zwolnili.... więc chyba nie mam do czego wracać...Nie masz powrotu do starej pracy? Czy nie chcesz?
Nie dokładacie się do "zycia"? Takich tesciów to na rękach bym na Twoim miejscu nosiła... jeszcze pisałaś kiedyś że Kajce dużo kupująteraz przynajmniej M normalnie zarabia a zemieszkamy z teściami to Nam pomagają... tez nie dają kasy ale np zapewniają wyżywienie i dach nad głową...
Gosia możemy sie wspierać duchowoA mieszkanie z rodzicami to olbrzymia oszczednosc,. sami mieszkalismy tak 2,5 roku i jak przenieslismy sie na swoje to ogromny szok. Zaczelismy splacac kredyt i ciagle brakowalo musialam pozyczac. Ciagle cos wypadalo a to bojler sie popsul a to wegiel skonczyc a to duza niedoplata za prad bo my wszystko na prad mamy i rachunki ponad 200zl miesiecznie. Tragiczny to byl okres. Tak na dobra sprawe zaczelo sie poprawiac rok przed zajsciem w druga ciaze tak ze moglismy zaczac odkladac cokolwiek. No a teraz znowu bedzie od pensji do pensji.
Tośka ja też odebrałam 5 września wypłatę i popędziłam z dzieciakami na buciorowe zakupy. Udało mi się kupic dla Jolki buciki Bartka z poprzedniej kolekcji za 69 złDo tego idzie jesień; muszę kupić buty Matyldzie, Marcelince już kupiłam- 135 zł , do tego Matylda potrzebuje kurtki jesiennej, jakiś spodni dresowych/leginsów do przedszkola; mi byt się jakieś jesienne buty przydały
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość