12 wrz 2013, 17:54
nina próbuje odciągac ale za cholerke nie idzie, robi sie na końcu peniska trabka i tyle a mały wtedy już nie pozwala sie dotykac widocznie nie jest to zbyt komfortowe dla niego. A no niestety UK i ich pomysły i utrudnianie dostępu do specjalisty, lekarz rodzinny to ktos kto zdał egzaminy na kompie i tyle, z lekarzem to to za wiele wspólnego nie ma, ja mam lepsza wiedze w wielu tematach od niejednego z jakim sie spotkałam, a co gorsze idziesz do lekarza z jedną chorobą i każdy wymysli coś innego a weź się co tydzien 2 tłumacz od nowa co ci jest, bo oni sie wymieniaja jak spadające z drzew liscie ( juz nie wiem do czego to porównać) Nienawidze tutaj służby zdrowia serio, badanie krwi??? po co, trzeba wymyślać, chodzic po kilka razy w tygodniu i zmyślac cos by moze zrobili ci podstawowe badania
Ja niby mam rwę kulszową, pisze niby bo częśc objawów sie zgadza ale część nie a ja cierpie, ból utrudnia mi życie całkowicie, tabletek nie moge za wiele bo zaraz watroba albo żoładek szwankują, wiec poruszajac się po prostu cierpię, czy siedze, leżę, pracuję, spię boli a lekarz co??? aerobik co jest kompletnie zabronione w PL, gdzie [pierwsze co szukają przyczyny tej rwy (o ile to rwa) skan, rezonans czy tomograf, a tutaj słysze idź na basen, mówie, ze nie mogę, bo z 2 dzieci ani nie popływam ani sie nie zrelaksuje nie mówiac o cwiczeniach na tą rwę. A ja sie serio boję, ze pewnego ranka nie wstanę z łóżka o własnych siłach, bądź idąc upadne z bólu.
Nie żale się wam, stwierdzam jak jest i tyle
Ja nawet nie wiem jaka grupe krwii ma mój syn (córce zrobiłam w PL jak byłam w maju) bo tutaj uważaja że to zbedne.
Ale wciaz sie przełamuję i chodze do tych lekarzy prosze się o badania, zrobili mi rtg bioder, wynik nic nie wykazał, wiec po tym stwierdzono rwe i tyle hahahaha, a moze ja mam jakies zapalenie na kosciach, ze mnie wiecznie boli, ze ból łapie to jakby mi ktoś gorącym dłutem grzebał w lędźwiach. CZAsem nie mam sił dzieci podnieść a w pracy zaciskam zeby i robię.