a ja ostatnio na siłowni mierzyłam na takiej jakby wadze skład ciała i powiem wam, że super! Waży Cię, podaje ilość tłuszczu, wody, mase kości, etc i podaje czy mieścisz się w normach!
Bardziej niż z takich urządzeń,korzystam z bilansów i wykazów dotyczących wzrostu i prawidłowej wagi ciała,głównie tym się tutaj sugeruję i uważam że jest to bardzo pożyteczne aby wiedzieć czy w danym momencie mamy nadwagę czy też niedowagę bo i tak w wielu przypadkach się zdarza.
To u mnie niestety wychodzi sporo ponad normę Jednak się nie poddaje i próbuję z tym walczyć :) Ostatnio znalazłam akcję DicoPlus - waga na minus. http://www.waganaminus.pl/formularz-zgl ... -dicoplus/ tutaj trzeba tylko wysłać formularz i już można się ubiegać o bycie 1 z 10 uczestników akcji :) Myślę, że da mi to sporo motywacji, żeby uzyskać swoją wymarzoną wagę ;)
Ja też chciałabym schudnąć jakieś 5kg. Nie jestem otyła i wskaźnik BMI mam w normie, ale lepiej bym się czuła, mając trochę ciałka mniej. Chcę to jednak zrobić stosując zdrową dietę i dużo ćwicząc, bo ostatnio trochę to zaniedbałam.