Kuba od kilku dni zaczął mi wylewać wszystko co dostaje do picia napije się łyk dwa i reszte wylewa, normalnie nie wiem co mu odstrzeliło
coś jeszcze miałąm napisać i mi wyleciało z głowy :D
brawo dla Filipka Piotrek już jakiś czas je sam. Na obiadek kawałki ziemniaków, warzywek i wcina widelcem. Próbuje jeść też zupy i jogurty ale więcej ląduje na ziemi więc on ma swoją łyżeczkę a ja karmię jego drugą.w sumie to nie wiem czy wasze dzieci jedzą same czy nie, ale Filip do tej pory był karmiony z widelca
No wydaje mi się że u Piotrka jest tak samo, bo w górę idzie i waga i wzrost. W sumie to on nie ma być za kim mały i szczupły- ponad połowa rodziny jest "wielkogabarytowa", on sam urodził się z wagą 5kg.. Ale Piotrek jest taki ruchliwy, że szok- na chwilkę nie usiądzie, nic go na dłużej nie zainteresuje. Ciągle kombinuje jak wyżej wejść, co zbroić.. Uparty strasznie jest, ale plus ten, że słucha jak mówię "nie wolno". Czasem testuje mnie jeszcze, ale z reguły słucha.lekarze zawsze mi mówili że jeśli idą równomiernie waga/wzrost do góry to jest ok i po prostu są większe niż rówieśnicy
no tototo dokładnie mam to samo z Kubą, Mad Kuba też mi tak robił że nabierał do buzi picie i wypluwał i cały do przebrania był ale przeszło mu to a zaczęło się własnie wylewanie aaa i jeszcze jedno słówko mi się przypomniało na kota woła "cia" no i oczywiscie w swoim magicznym języku to potrafi zagadać na śmierćPróbowałam oduczyć ale nic nie działa- patrzy się prosto w oczy ze skruszoną minką, ale wylewa..
oj chyba moja gwiazda jest najmniejsza buciki 21 ubranka 86 waga ok 10-11 kgBorys ma chyba najmniejszą bo 23 buciki są jeszcze za duże na niego także ma takie 22 większe. Ale za to wysoki jest bo ciuszki nosi 92-98 :)
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość