sms od niej
hej.Jestem w szpitalu.O 24-30 odeszły mi wody.Mam bóle z krzyża.Poza tym żadnych skurczy.Rozwarcie tylko 2 cm .
trzymajcie za nią kciuki sms wysłała mi o 8 rano czekam na dalsze wieści ,jeszcze troszkę i będzie tulić swoje

No dziwne troszku jak dla mnie.Może ja za którymś razem źle zmierzyli bo to raczej nie realne jest .mala urosla 9cm w kilkanascie dni??![]()
No być może. Ja miałam tak gdy Lila miała jakieś 2-3 tygodnie .Pierś mnie bolała i miałam objawy jak przy przeziębieniu, do tego lekka gorączka.Ale kazali mi mimo bólu przystawiać często małą i na drugi dzień już nic mi nie było.Mnie dzisiaj w nocy goraczka zlapala, chyba od piersi
Czyli jednak ruszyło .heheh i pełnia byładziewczyny !!LALA w szpitalu
Ojj u mnie po jakoś 4-5 dniach sutki zaczęły boleć. Jednak nie miałam ran ani nie krwawiły.poza sutkami bo one obzarte tak bola ze szok![]()
Współczuje i oby szybko sie to zagoiło,unormowało.strupy jakies sie porobily i wlasnie boli przy pierwszych pociagnieciach:ico_olaboga:![]()
Zazdroszczę. U nas słoneczko świeci i gdybym miała malutką to byśmy sobie spacerowały.Mala pojadla, lezy mi na kolanach i patrzy na brata
Oooo późno.Wczoraj Maja zaliczyla pierwsza kapiel![]()
Gratulacje kochana .LALA URODZIŁA
To samo napisałam chwile temu na radosnych ogłoszeniach .Ciekawe czemu cc
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość