hej
ja tam na chwilke bo czasu brak
donatka tak dawalam Patrykowi marchewke z ziemniakiem ale tego to on w ogole nie przelknie jeszcze marchewke sama jakos udaje mi sie mu dac ale co innego juz to jest placz no ale musze mu nawet na sile dawac bo innego wyjscia nie mam musi sie nauczyc w koncu jesc zupy.
martuss to kawal chlopa z Rasperka
co do spania to moj Patryk spi tak 3 razy w ciagu dnia. rano jak zje mleko po nocy to ma drzemke od 30 min. czasem sie zdarzy do 1,5h potem gdzies w poludnie tak z 30-40 min. mi spi i poznym popoludniem tak z 30 min. to w sumie juz tak blizej kapieli musi uciac sobie kimke bo sam mi juz pada i domaga sie zeby go polozyc na chwile. kapie go tak zazwyczaj o 20 je mleko i idzie dalej spac. w nocy wstaje jeszcze z raz do niego zazwyczaj o 2-3 godz. no zdarza sie takie dni ze od kapieli mi spi do 5-6 ale sporadycznie.
misia sliczne zdjecia ze spaceru widzialam na fb
Mi Patryk je po 150-180 ml mleka tak do 5 razy dziennie. teraz to jada mi czesciej po 180 ml tylko zalezy czy dodam mu do mleka cos czy nie. jak dam kleik to wtedy mniej mi zje albo kaszke jak do sypie to tez a jak samo mleko pije to wypije mi 180ml. po kapieli na noc daje mu wiecej mleka bo robie mu 210 ml z kleikiem. ale co z tego jak potrafi mi sie nie raz obudzic o 3 w nocy i chce mleko
BrodzikowaMama podziwiam z taka gromadka to ja bym nie dala rady a Ty mimo ze jest ciezko jakos dajesz ja to bym chyba calkiem wysiadla psych.i fizycznie.
Malgorzatka dobrze ze juz u Was ze zdrowiem lepiej
A co to za ciasto masz ze mozna je zrobic w mikrofali? podrzuc na PRIV przepis
a u nas napisze tak skromnie ze OK. niestety jak znajde czas to cos wiecej napisze a teraz zmykam bo moj Patryk uwalil rzadka kupe ostatnio cos czesto mi takie robi nawet po 3 dziennie nie wiem czy to na zeby czy moze po kaszce mannej ktora mu zaczelam od kilku dni wprowadzac