o, ja podobnie. Od roku szukam pracy gdziekolwiek, z zawodu zrezygnowałam zaraz po urodzeniu Piotrka (jestem zootechnikiem), bo u nas z tym jest mega problem.ale ja pracy "gdziekolwiek" szukam od 1,5 roku...
kurcze, no widzisz, u nas od 3 miesięcy szukają nauczyciela j.niemieckiego i znaleźć nie mogą!! Ja myślę powoli o studium wychowania pedagogicznego i iść w kierunku nauczyciela biologii/przyrody/chemii w podstawówce. U nas niby jest sporo nauczycieli, ale co chwilę jest z tym problem..j.niemiecki oraz wychowania przedszkolnego i wczesnoszkolnego
są dzieci grzeczne i grzeczniejsze Piotrek jest grzeczny, Filip grzeczniejszy. mój wchodzi na kanapy, ławy, meblościanki- wszędzie. Jak nie dosięgnie to zbuduje wieżę z klocków, wejdzie na stos pampersów, zabawkowego laptopa, samochodzik, cokolwiek co jest pod ręką. Potrafi wejść do szafki 50cm/50cm i schować się. Z kuzynem zwalili tv (zepsuty na szczęście) z ławy w 1 minutę, przewrócili ławę na bok.. Przewracanie foteli do góry nogami to już norma.. Wystarczy go zostawić na parę minut (nawet do łazienki nie można wyjść, bo pokój do góry nogami przewrócony). Oczywiście nie pozwalam na to, mówię głośniej NIE WOLNO, grożę palcem.. Czasem pomaga Ale poza tym jest grzeczny- nie wylewa picia, nie bije, nie pisze po ścianach, nie psuje zabawek, nie płacze z chęci posiadania czegoś.. Nie mówię nigdy, że jest diabełek wcielony. Jest po prostu ciekawski i ma ogromną chęć zdobywania szczytówchyba przesadzam...
dżizas, Asieńka, gdzie Ty mieszkasz?? bo jak w promieniu 30km ode mnie to dawaj namiar!kurcze, no widzisz, u nas od 3 miesięcy szukają nauczyciela j.niemieckiego i znaleźć nie mogą!!j.niemiecki oraz wychowania przedszkolnego i wczesnoszkolnego
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości