cyn_inspiration teraz strój galowy będzie ci coraz częściej potrzebny
dokładnie, a to dzień naczuczyciela, dzień mamy, dzień babci itd
cyn_inspiration teraz strój galowy będzie ci coraz częściej potrzebny
na takie dni też komuną mi jedzie na kilometr ....cyn_inspiration teraz strój galowy będzie ci coraz częściej potrzebny
dokładnie, a to dzień naczuczyciela, dzień mamy, dzień babci itd
dla czego komuną? czy uważasz że np "Dzień mamy" to przeżytek? Dla dziecka to bardzo ważny dzień.na takie dni też komuną mi jedzie na kilometr ....dokładnie, a to dzień naczuczyciela, dzień mamy, dzień babci itd
takich publicznych wystąpień nie uniknie. Ona jest jeszcze tym rocznikiem który idzie wcześniej do szkoły, a w szkole już nie będzie tak kolorowo.dobrze, ale moje dziecko bawiło się zanim zobaczyło tłum rodziców widizałam przez szybę w drzwiach potem to płacz i nerwy...
kolorowo? trudno będzie jak ma być, pomysł ze zmianami też uważam za nie dobry, ale co mi tam oceniać 5 latek w szkole.... no zerówce szkolnej ....na takie dni też komuną mi jedzie na kilometr ....dokładnie, a to dzień naczuczyciela, dzień mamy, dzień babci itd
takich publicznych wystąpień nie uniknie. Ona jest jeszcze tym rocznikiem który idzie wcześniej do szkoły, a w szkole już nie będzie tak kolorowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość