Polecam ProAction! Prawdziwi artyści! Świetnie wykonana praca. Agnieszka niczym reporter uwieczniła najpiękniejsze chwile z naszego ślubu i wesela. Zdjęcia są świetnie wykonane ale przede wszystkim widać na nich emocje… najpiękniejsze uczucia. Agnieszka była praktycznie niezauważalna na weselu… więc zdjęcia wyszły bardzo naturalne. Oryginalny plener na którym do Agnieszki dołączył jeszcze Damian. Pełen profesjonalizm. Każdy kto ogląda nasz album jest zachwycony…
Chcemy bardzo podziękować ProAction za stworzenie dla nas niezapomnianych zdjęć ślubnych i wspaniałego, dynamicznego filmu. Sposób w jaki ekipa z ProAction ujęła to tak ważne wydarzenie jest dla nas zaskakujący i pozwala nam z uśmiechem na twarzy przypominać sobie o tamtym dniu. Dziękujemy za piękne zdjęcia, niepowtarzalną atmosferę oraz profesjonalizm. Alicja i Adam
Z całym przekonaniem stwierdzamy, że ProAction to wyjątkowy, zdolny zespół, którego usługi można polecić nawet najbardziej wymagającym. Każdy ich kadr, zdjęciowy czy filmowy, przywołuje wiele cudownych wspomnień z dnia naszego ślubu. ProAction uwiecznili wszystkie ważne dla nas momenty oraz emocje, które im towarzyszyły – od radości po łzy wzruszenia. Raz jeszcze DZIĘKUJEMY i pozdrawiamy!
Ja niedługo wychodzę za mąż. Zbierałam dużo opinii wśród znajomych. To jest zbyt ważne wydarzenie, aby decydować się na los szczęścia. Zdecydowałam że moje zdjęcia ślubne w Łodzi wykona profesjonalny fotograf. I raczej się nie zawiodę bo poleciły mi to dwie koleżanki (na weselu jednej z nich byłam). Zdjęcia z ich wesel wyszły genialnie! Mam nadzieję że będę miała takie same, albo jeszcze lepsze.
Powyższej firmy wprawdzie nie kojarzę, ale mam bardzo dobre wspomnienia związane z tym fotografem weselnym w Katowicach. To pani, którą zatrudniła w ostatnich latach większość moich znajomych, a i ja zamierzam, kiedy zdecyduję się w końcu na ślub :). Robi piękne klimatyczne zdjęcia, które ogląda się z prawdziwą przyjemnością.