Różne. :) Bo mamy i takie strategiczne całkiem dla dorosłych i takie lżejsze tytuły, ale jeżeli chodzi o zabawę, to czasem i lepsze.Kiedys namietnie w Simsy- we wszystkie czesci i dodatki... Teraz niestety nie mam na to czasu:( Makaroni w jakie gry gracie? Mloda wchodzi wlasnie w wiek, kiedy gry zaczynaja ja interesowac...
Oj, w Syberię też grałam. I to chyba w dwie części, z tego co kojarzę :)A ja gram teraz w Syberię. Fajna, przygodowa.
No wlasnie, ja Chinczyka, i Grzybobrania mam juz po kokarde. Mloda jest w zerowce, a mysle, ze planszowki to dobra alternatywa dla tv i kompa:) A o czym te Duszki?Różne. :) Bo mamy i takie strategiczne całkiem dla dorosłych i takie lżejsze tytuły, ale jeżeli chodzi o zabawę, to czasem i lepsze.Kiedys namietnie w Simsy- we wszystkie czesci i dodatki... Teraz niestety nie mam na to czasu:( Makaroni w jakie gry gracie? Mloda wchodzi wlasnie w wiek, kiedy gry zaczynaja ja interesowac...
A jaki wiek tak w ogóle masz na myśli? Bo gry planszowe, to już najlepiej tak co najmniej z 6-8 lat. Ostatnio np. gramy najwięcej w "Duuuszki", ale jest z czego wybierać w grach. Niekoniecznie musi to być chińczyk, czy jakieś "na grzyby". :D
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość