- jestem z Gdańska -
zazdroszczę Ci! Ślicznie jest w Gdańsku!
Ja we wrześniu wybieram się do Wisły
Właśnie 2 tygodnie temu byłam w Wiśle, pogoda nam dopisała, ja tam daleko nie mam bo jestem ze śląska i gdzieś tak ode mnie to 1,5h. Nawet mi się tam tym razem podobało, byłam tam ze szwagrem siostra i chrześniakiem (w sierpniu roczek). Była to wycieczka jednodniowa. Najpierw byliśmy na mieście tam porobiliśmy sobie zdjęcia, potem szwagier nas zabrał nad taki dosyć wielki wodospad, 5 minut od centrum, byliśmy w tym muzeum, potem pyszny obiadek, a na koniec poszliśmy na basen do Gołębiewskiego. Ja sobie popływałam, byłam w różnego rodzaju saunach i jacuzzi, natomiast moja siostra prawie cały czas siedziała z małym w brodziku, ale wszyscy jesteśmy zadowoleni z wycieczki!
szukam ciekawego miejsca na letni odpoczynek z maluchem...
Szwagier właśnie miał wolne i chcieliśmy ten czas poświęcić małemu. Byliśmy po za Wisłą w ZOO w Chorzowie, było super a najlepszy był uśmiech i zdziwienie małego jak patrzał na te wszystkie zwierzątka:P
Natomiast ja w tym roku byłam tylko w Niemczech u mojej teściowej, nieźle wypoczęłam!
Ale lepsze wakacje były rok temu byliśmy na Mazurach w Mikołajkach takie małe miasteczko, ale nie nudziliśmy się tam, a z Mazur wyruszyliśmy do Gdańska Tam to dopiero jest CUDNIE!