ja z własnego doświadczenie polecam środki z melatoniną, melisą i magnezem :)Czyli banany odpadają przed snem :) Ehh... te reklamy. Chyba będę musiała spróbować jakiś środków. Tylko co wybrać?
ja z własnego doświadczenie polecam środki z melatoniną, melisą i magnezem :)Czyli banany odpadają przed snem :) Ehh... te reklamy. Chyba będę musiała spróbować jakiś środków. Tylko co wybrać?
Chwilowo jest to u mnie niewykonalne, poza tym codziennie to chyba trochę trudno :)seks pomaga:)
I bez recepty można coś takiego dostać?
ja z własnego doświadczenie polecam środki z melatoniną, melisą i magnezem :)
Udane życie seksualne na pewno obniża poziom stresu. Co wpływa na poprawienie jakości snu.Chwilowo jest to u mnie niewykonalne, poza tym codziennie to chyba trochę trudno :)
Każdy z osobna tak. Ale nie dopóki nie sprawdzisz jakie inne składniki ma dany preparat nie możesz jednoznacznie powiedzieć czy jest uzależniający.oczywiście, to są bezpieczne - nieuzależniające tabletki
A czy można dostać tabletki, które mają kompleks wszytskich substancji?Każdy z osobna tak. Ale nie dopóki nie sprawdzisz jakie inne składniki ma dany preparat nie możesz jednoznacznie powiedzieć czy jest uzależniający.oczywiście, to są bezpieczne - nieuzależniające tabletki
nie wiem czy to kompleks wszystkich substancji ale od jakiegoś czasu stosuję tabletki z melatoniną, melisą, chmielem, magnezem i witaminami (apotex sen) póki co pomagają.A czy można dostać tabletki, które mają kompleks wszytskich substancji?Każdy z osobna tak. Ale nie dopóki nie sprawdzisz jakie inne składniki ma dany preparat nie możesz jednoznacznie powiedzieć czy jest uzależniający.oczywiście, to są bezpieczne - nieuzależniające tabletki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość