Koleżanka radzi sobie bardzo dobrze :) obecnie ma już 5 kg mniej i dalej walczy z kilogramami. Uważam że jest ona naprawdę na dobrej drodze bo przy okazji tej Diety uczy się jak należy jeść - co i w jakich ilościach. Co do mnie to nie ukrywam że również z niej korzystam :) bo na poprzedniej Diecie którą sobie sama ułożyłam niestety waga stanęła i nie chciała iść już w dół. Obecnie znowu zrzucam kilogramy spadło mi już ich około 3 :) niby nie za dużo ale w moim przypadku to duży sukces. Także jak już mówiłam Dietę Cambridge mogę z czystym sumieniem polecić każdemu kto myśli poważnie nad wzięciem się za siebie.Cocosanka a ty też na niej byłaś?? I jak idzie twojej koleżance? Też szukam czegoś co zmieni moje myślenie i odżywianie. A potem to powiino iśc z górki.
Co do takich wczasów, nigdy nie byłam ale tak na poważnie chciałabym spróbować. Niestety nie mam takiej możliwości. Praca, dom, dzieci o wczasach mogę tylko pomarzyć.
Na początek polecam to http://dieta-cambridge.pl/warto-wiedziec/dekalog.html. :) Świadome odżywianie to większa część sukcesu, a odchudzanie zaczyna się w głowie. :)Też szukam czegoś co zmieni moje myślenie i odżywianie. A potem to powiino iśc z górki.
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość