Ja polecam Puszczę Białowieską!
O każdej porze roku jest pięknie!!!!!! uwielbiam <3
W ten weekend byłam pierwszy raz w Krynicy Górskiej i się zakochałam! Miasto jest cudne, pogoda dopisała. Góry o tej porze roku są piękne :) Ponieważ świętowałam z drugą połówką 5 rocznicę pokusiliśmy się na trochę relaksu w spa, więc to już w ogóle weekend jak dla mnie idealny:) Z czystym sumieniem mogę polecić Czarny Potok na pobyt. Dawno tak nie wypoczęłam!
Fajną opcją na weekend jest też Toruń czy Lublin, akurat 2 dni starczą na zwiedzanie. Oczywiście przy wyjeździe weekendowym chyba najlepiej się kierować odległością, bo skoro jedziemy tylko na 48h to nie warto większości z nich spędzić na dojeździe :)
Tak! jeden z lepszych wypadów w życiu! :) na samym promie wszystko było fajnie, bardzo na poziomie, zwiedzanie 2 dniowe też ekstra :) byliśmy z ekipą znajomych i obiecaliśmy sobie, ze jeszcze to powtórzymy. Jeżeli szukasz sprawdzonego organizatora takich wypadów to polecam http://www.wyjazdygrupowe.pl/strona-glowna.html , bo naprawdę zupełnie nie mieliśmy się do czego przyczepić. Może trochę wysoka cena jak na weekendowy wypad, ale w sumie wcale nie taka wysoka jak na TAKI oryginalny wypad :)a co myślicie nt. rejsów promem do takiej Skandynawii, płynęliście, korzystaliście?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości