Warto pokusić się również te nietypowe i skuteczne kosmetyki z dodatkiem kolagenu,a akurat u nas spotkacie ich szeroki wybór,chętnie odpowiemy na wszystkie pytania:)
Moim ulubionym kosmetykiem jest pomadka LipSense . Wypróbowałam już kilkanaście różnych pomadek, ale ta jest idealna. Długo utrzymuje się na ustach i je nawilża, działa osłonowo. Choć pomadka jest nieco droga, ale naprawdę skuteczna.
Dziewczyny, ostatnio się zakochałam. Dostałam w prezencie krem ze śluzem ślimaka, nazywa się IT'S SKIN Prestige Creme D'Escargot BB i jest BOSKI!!! Mamusia moja kochana mi kupiła na urodziny, krem jest rewelacyjny! Skóra mi się zrobiła mięciutka i gładka, poznikały mi przebarwienia. Używam już miesiąc i prawie mi się skończył, muszę kupić nowy, stuprocentowo wart swojej ceny. Mama kupowała na beautikon.com i tam jest nawet w przystępnej cenie.
Tutuanka, masz ty dar przekonywania. Przeczytałam o tym twoim kremie, wlazłam na beautikon.com i go sobie kupiłam. Używam już tydzień i naprawdę jest rewelacyjny. A jeszcze miesiąc temu jakby mi ktoś napisał, że będę zadowolona z kremu ze śluzem ślimaka, to bym go śmiechem zabiła.
Nie mam ulubionego kosmetyku,ale gdybym miała któryś z nich wyróżnić to na pewno maska do włosów z Ziaji oraz podkłady Revlon- są bardzo fajne i trwałe,a nie kosztują majątku.
Na ten moment mam dwie ulubione marki - jednak to kolorówka czyli Annabelle Minerals a druga ta Sylveco. Obie polski, nie testują na zwierzętach i ceny mają przystępne!