A co myślicie o zabiegach, które oferuje medycyna estetyczna lublin, a które mają pomagać nawilżyć skórę? Czy warto się w to bawić czy lepiej poprzestać na kosmetykach nawilżających?
Jeżeli problem dotyczy suchej skóry,to warto stosować dobre i skuteczne kosmetyki które ją nawilżą,a do takich zaliczamy naturalny kolagen,znajdziecie je na www.Lagenko.pl gdzie miła i fachowa obsługa zawsze pomoże i doradzi.
Ostatnio przeczytałam, że osoby, które miały problem z suchą skórą, po używaniu mydła własnej produkcji przestały mieć suchą skórę. W sumie nie dziwie się. Wiele kosmetyków posiada za dużo substancji chemicznych, które wpływają na naszą skórę.
Bardzo sucha skóra to też kwestia kosmetyko jakie stosujemy,tutaj polecam te w pełni naturalne z dobrym balsamem i masłem do codziennej pielęgnacji. Wszystko to w rozsądnej cenie znajdziecie na CosmoSpa.pl jeżeli masz wannę,to fajną opcją będą zapachowe olejki nawilżające.
Znam ten problem ;/ sama długo nie mogłam znaleźć skutecznego sposobu na nawilżenie skóry. Na łokciach czasem aż mi się łuszczyła skóra. Wypróbowałam już nie jeden balsam do ciała ale najlepszy okazał się taki z Farmony https://farmona.pl/promowane-produkty/b ... -ciala-pl/ . Ładnie pachnie, super sie wchłania nie pozostawiając tłustych plam i co najważniejsze - skutecznie nawilża :)
Na naszej stronie www.Lagenko.pl znajdziesz szeroki wybór wielu skutecznych,dobrych,naturalnych kosmetyków,które będą zapobiegać wysuszaniu skóry,teraz mamy kilka nowości w promocyjnej cenie,warto sprawdzić.