Nie, nigdzie nie musisz wychodzić. Zamawiasz kuriera do domu i on odbiera tą paczkę najpóźniej na drugi dzień. Poszukaj sobie w necie ich stronę - wysyłaj taniej - mają tam opisany każdy krok.Nie słyszałam wcześniej o tych serwisach, muszę sprawdzić jaką mają ofertę. Mam nadzieję, że nie będę miała iść do jakiejś placówki stacjonarnej z tą paczką:-/
Mówisz, że wózek też można wysłać ?! Ciekawe :) Ja już od dłuższego czasu szukam w jaki sposób można to bezpiecznie zrobić, a jak się okazuje wszystko jest tu na forum :)Też miałam do wysłania wózek dziecięcy i prosiłam o pomóc na forum :DDD Poleciły dziewczyny mi serwis przesyłek kurierskich wysyłaj taniejpl. Trochę się obawiałam za cenę, bo wiadomo ten wózek był takim przedmiotem o nietypowym rozmiarze. Ale zrobiłam wszystko tak jak jest napisane w instrukcji i się udało. Więc ja też ci polecam skorzystać z tego serwisu, zwłaszcza jeżeli nie chcesz wydawać za dużo kasy na paczkę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość