Witam was wszystkich! Żeby nie przedłużać przechodzę do sedna sprawy.
Mój brat jest alkoholikiem i nie wiem czy sam to pokona. Szukam obecnie jakiejś dobrej kliniki. Najlepiej w Mazowieckim. Moze ktoś doradzi gdzie warto jest się udać?
Myślę, że o długość terapii powinni zdecydować specjaliści z dziedziny leczenia uzależnień. Znam to z życia, bo miałam trudny przypadek alkoholika w rodzinie i dopiero kiedy zdecydował się na leczenie, a wybór padł na Ośrodek OAZA. Jest on położony zdala od miejskiego zgiełku i pośpiechu, w miejscowości Choceń. Z tego co pamiętam to w terapia trwała jakieś 3 miesiące i teraz ta osoba stała się niepijącym alkoholikiem. Trzymam kciuki za to by wytrwała w trzeźwości.Ile waszym zdaniem powinna trwać terapia jeśli miałaby być skuteczna? Miesiąc do dwóch by wystarczył?
Ten środek wspiera także terapię depresji i schizofrenii.Nie jest drogi, a opakowanie starcza na długo.W walce z uzależnieniami pomaga stosowanie tego olejku https://cbddirect.pl/
Ma dobre rekomndacje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość