Interhome to nie jest to samo biuro które zawsze stoi wysoko w rankingach wiarygodności Rzeczpospolitej? Oni robia co roku taka listę sprawdzonych biur. Jeśli tak, no to powinni być godni polecenia.Przez Interhoeme - zawsze przez nich rezerwuje miejsce, a i tak wychodzi o wiele taniej niż w hotelu. A w cenie hotelowej można często znaleźć mieszkania z atrakcjami typu sauna itd. - ale za to masz go tylko dla siebie. :) Mniej więcej, bo często jeździmy na takie wycieczki ze znajomymi żeby było taniej i raźniej. :)O super, mam na myśli i wyjazd i cenę, a gdzie rezerwowaliście, bo ja też się zastanawiam nad zagranicą w tym roku. A fura po generalnym liftingu, to może by i dała radę.
Tylko że tutaj jest chyba tylko opcja zorganizowanego wyjazdu do hotelu, prawda? A jak ktos szuka intymności i wrażeń jakichś, atrakcji to ma mniej możliwości. No, poza wykupieniem wycieczki fakultatywnej Pewnie, czemu nie, zależy co kto lubiA to ja z biur wybieram tylko Itakę. Może rozważyłabym jeszcze Rainbow, czy Neckermanna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość