Faktycznie aby ujędrnić i nawilżyć skórę,potrzeba odpowiednich i skutecznych kosmetyków,a te na bazie kolagenu znajdziecie na www.KochamZdrowie.com warto zerknąć:)
Indigo ma świetne balsamy do kąpieli, które odżywiają skórę. Ich balsamy mają 9 składników odżywczych, dzięki którym skóra ma zapewnione optymalne warunki. Do tego każdy balsam pięknie pachnie, a zapach długo utrzymuje się na skórze. Warto sprawdzić.
A balsam do ciała do Farmony któraś z Was miała? Ja kupiłam zachęcona skutecznością ich soli i płynów do kąpieli. I jest ok. Do tego w dobrej cenie także z czystym sumieniem mogę polecić ich kosmetyki.
Pamiętajcie, że balsam do ciała tylko miejscowo i chwilo nawilży skórę, aby osiągnąć długotrwały efekt, należy skupić się na dobrych kosmetykach z kolagenem, który w tej kwestii należy do najbardziej skutecznych.
Ja stosuję raz na kilka dni oliwkę dla dzieci, zaraz po kąpieli. Kosztuje niewiele, a efekty są świetne. Nie lubię co prawda tego efektu "oblepienia" ciała, ale można się przemęczyć.