Witam,
niedługo będę potrzebowała pomocy prawnej z zakresu bieżącej działalności firmy.... Możecie mi pomóc w kwestii wyboru? Do której kancelarii adwokackiej z Wrocławia powinnam się zwrócić?
Macie może kogoś sprawdzonego?
Mi w sprawach firmowych, głównie dotyczących jakichś nierzetelnych kontrahentów, pomagała kilkukrotnie ta kancelaria i jak na razie mają prawie 100% skuteczności :).Witam,
niedługo będę potrzebowała pomocy prawnej z zakresu bieżącej działalności firmy.... Możecie mi pomóc w kwestii wyboru? Do której kancelarii adwokackiej z Wrocławia powinnam się zwrócić?
Macie może kogoś sprawdzonego?
Ja jestem z Krakowa, może sprawdź sobe kancelarię mec Michała Słomki, korzystałam kiedyś z jego pomocy, bardzo udana współpraca, rozstrzygnięcie sprawy na moją korzyść, także mogę polecić tego specjalistę. Znajdziesz jego kancelarię niedaleko budynków sądowych, takze wygodna opcja, pan Michał angażuje się w sprawę, jest bardzo szczegółowy, godny reprezentant.Jesteście w stanie polecić dobrą kancelarię z Krakowa, szukam specjalisty od rozwodu, a nie za bardzo mam się kogo poradzić w tej kwestii. Oczywiście przeglądam też fora prawnicze.
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość