Cześć Dziewczyny, wiem, że już trochę po Dnu Mamy ale chce Wam się pochwalić moim prezentem dla mamy, który okazał się strzałem w dziesiątkę!
Zazwyczaj też jestem z tych praktycznych, którzy kupują pościel albo kieliszki, szkło ale tym razem chciałam sprawić mamie wyjątkowy prezent. Dzień po dnu Matki wzięłam mamę na zakupy - normalnie ona pracuje i zajmuje się wieczorami moimi i mojej siostry dziećmi więc nie ma na to czasu; tym razem zaplanowałam nasz dzień.
Pojechałyśmy do jednego z centrum handlowych w Krakowie spędziłyśmy dzień razem, rozmawiałyśmy, śmiałyśmy się i odwiedziłyśmy ulubiony sklep mamy, który okazał się również ulubionym moim sklepem :) Pretty One. Na dzień Mamy przygotowali promocje - jakby napisaną dla nas "dla Matki i Córki!" :) Zostałyśmy świetnie obsłużone, Panie z salonu idealnie dobrały mamie ubrania i dodatki i jeszcze dostałyśmy spory rabat. Obkupione i zadowolone wróciliśmy do domu :) A Mama była rozpromieniona, zakupy się udały :) Dziękuję Panią z salonu Pretty One w Bonarka City Center. Sprawdzam aktualności kolejnych promocji i już nie mogę nie doczekać kolejnej. :ico_buziaczki_big: