Cześć dziewczyny. Mam do Was pytanie. Czy któraś z Was brała może libido therapy?
Jakie macie na jego temat opinie? Warto jest sobie to przetestować? Bo sama dosyć powaznie się nad tym zastanawiam.
No to to już wiem,że jest polecany bo widziałam w kilku artykułach i na blogach jak dziewczyny opisywały sobie jego działanie.Zależy mi jednak tutaj na konkretach. Czy któraś z Was stosowała i jak to na nią wpłynęlo.Libido często sie zmienia. Raz jest wyższe, raz niższe. Zależy do wielu czynników, twojego charakteruy, pracy, stresów jakie na co dzień przeżywasz. Krótko mówiąc trudno jednoznacznie określić, co może być przyczyną. Czy można coś z tym zrobić? Niby tak: sport, biegi, pływanie - czyli rzeczy które mogą powdować wydzielanie endorfin.
Dobre efekty przynosi również libido therapy - polecany w sytuacji w której przez dłuży czas utrzymuje Ci się brak ochoty na seks.
Poczytałam jeszcze o tym... Generalnie dziewczyny sobie chwalą z niewielkimi wyjątkami. Zamawiam. Jak dojdzie i sprawdzę to napiszę o efektach.Stosowałam i jest okey - tak jak koleżanka wyżej pisze. Nie przynosi żadnych efektów ubocznych - to suplement diety, więc ryzyka w zasadzie nie ma.
Dokładnie tak, zgadzam się z tym. Jeszcze można wziąć pod uwagę, że hormony też mają wpływ na libido. Fakt faktem różnie fachowcy mówią, jedni się z tym zgadzają, inni nie. Ale ja sama po sobie zauważyłam, że po zmianie plastrów antykoncepcyjnych na wkładkę levosert mam większą ochote na seks. Mimo, że nic innego w moim życiu się nie zmieniło. Więc podejrzewam, że tutaj rolę odegrała antykoncepcja, albo była ona po prostu wcześniej źle dopasowanaLibido często sie zmienia. Raz jest wyższe, raz niższe. Zależy do wielu czynników, twojego charakteruy, pracy, stresów jakie na co dzień przeżywasz. Krótko mówiąc trudno jednoznacznie określić, co może być przyczyną. Czy można coś z tym zrobić? Niby tak: sport, biegi, pływanie - czyli rzeczy które mogą powdować wydzielanie endorfin.
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość