15 sty 2011, 10:09
Dziewczyny wiecie co nie ma co tak mocnych słów oskarżeń wysówać, nie wiemy co bysmy zrobiły w takiej sytuacji same. A co do przerwy po odstawieniu tabletek, to owszem powinno się ale nic nie zaszkodzi jak sie tego nie zrobi, jedynie trzeba pamiętać, że ciąża moze być mnoga bądź i więcej nic więcej się nie stanie kobiecie ani dzieciątku.
Fakt, że powinna planować wspólnie z mężem, ale jeżeli facet jest nie zdecydowany wiecznie a kobieta bardzo pragnie dziecka, to mały podstęp nic nie zaszkodzi, większosć mężczyzn mięknie jak się dowiaduje o dzieciątku. A jeżeli zostawi swoją żonę i dziecko to nie o niej to świadczy tylko o nim, bo nawet jakby planowali to mógłby opóścić rodzinę, nie wydaje mi się, że to jest wyznacznikiem. Do tego pamietać nalezy, że nie ma 100% antykoncepcji więc uprawiając seks chyba każdy jest świadom, że może zmajstrować dzidziusia, wiec nawet nie uważam tego za wpadkę, bo chyba każda z nas jest śwaidoma jakie sa konsekwencje uprawiania seksu czy z zabezpieczeniem czy bez niego.
Ja nie neguję tego co koleżanka chce zrobić, jeżeoli to uważa za jedyną słuszną decyzję to może spróbować. Choć ja, podkreślam ja, powiedziałabym o problemach zdrowotnych mężowi, że nie mogę brac więcej hormonów i tyle.