hm wiesz, jeżeli rozmrozisz sobie truskawki i takie wrzucisz do wyciskarki to też się uda. Oczywiscie to nie ten sam smak co świeże ;] -Czyli do lata już mogę zapomnieć od napiciu się takiego soku? Czy może dałoby radę z mrożonych coś zrobić?
Ale z pomocą wyciskarki? Moja mama zawsze takie robiła ale ugniatane widelcemtruskawki ze śmietaną 36 i cukrem pudrem mix :P pycha
Podejrzewam, że będzie to dość mocno rozwodnione i bez smaku Najlepszy sok byłby chyba z takich już mocno dojrzałych truskawek.hm wiesz, jeżeli rozmrozisz sobie truskawki i takie wrzucisz do wyciskarki to też się uda. Oczywiscie to nie ten sam smak co świeże ;] -Czyli do lata już mogę zapomnieć od napiciu się takiego soku? Czy może dałoby radę z mrożonych coś zrobić?
U mnie bardzo ciężko znaleźć dobre, świeże truskawki nie ze szklarni. Te z supermarketów są duże i ładne ale bardzo mało w nich smaku.teraz kiepsko ze świeżymi truskawkami..
Na szczęście posiłkuję się kupnymi, które mimo wszystko zachowują naturalny smak.
Ja np dodaję truskawkowe Naturalnie Owocowe Stovit do jogurtu naturalnego z granolą. Przepyszne no i zdrowe! :)
sok tak najlepszy byby z takich jak mówsz, ale sorbet z morożonych lub ze swiezych z dodatkiem loduPodejrzewam, że będzie to dość mocno rozwodnione i bez smaku Najlepszy sok byłby chyba z takich już mocno dojrzałych truskawek.
.
Wróć do „Kuchnia - ulubione miejsce w domu ;-)”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość