Właśnie zaczełam brać codzienie fibra vitale ale chciałabym się upewnić co do formy w jakiej się to przyjmuje. W jakiej formie bierzesz ? Bo sama ostatnio zaczęłam wsypywać sobie do owsiankiDziewczyny no dajcie sobie spokój.... Naprawdę sądzicie, że pomogą Wam jakieś herbatki? Również przechodziłam taki okres kiedy byłam pewna,ze coś takiego mi pomoże. Ale na odchudzanie są skuteczne jedynie:
odpowiednia dieta
sport
oraz ewentualnie wspomaganie się błonnikiem. Nie takim w tabletkach ponieważ taki nie dziala ale konkretnym w formie babki.Mogę tutaj polecić Fibra Vitale ( które poleciły mi dziewczyny na siłownie). Ogólnie super ~!
Do owsianki jak najbardziej mozna wrzucać. Jak oczywisćie ma się owsiankę na śniadanie. Sama robię sobie raz na tydizeń jak nie mam pomysłu na śniadanie. Chociaz najczęściej mam kanapki a jednak kanapek sobie błonnikiem nie posypię. Rozpuszczam fibra vitale w szklance wody. W takiej formie również jest ok,Właśnie zaczełam brać codzienie fibra vitale ale chciałabym się upewnić co do formy w jakiej się to przyjmuje. W jakiej formie bierzesz ? Bo sama ostatnio zaczęłam wsypywać sobie do owsiankiDziewczyny no dajcie sobie spokój.... Naprawdę sądzicie, że pomogą Wam jakieś herbatki? Również przechodziłam taki okres kiedy byłam pewna,ze coś takiego mi pomoże. Ale na odchudzanie są skuteczne jedynie:
odpowiednia dieta
sport
oraz ewentualnie wspomaganie się błonnikiem. Nie takim w tabletkach ponieważ taki nie dziala ale konkretnym w formie babki.Mogę tutaj polecić Fibra Vitale ( które poleciły mi dziewczyny na siłownie). Ogólnie super ~!
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość