Cześć, planuję zrobić sobie tatuaż na przedramieniu- niewielki kwiatowy wzór. Zastanawiam się nad salonem w Warszawie- Jah Love Tattoo Studio. Może ktoś się u nich tatuował i podzieli się opinią? Kogo polecacie, jak z cenami i terminami?
Jeśli chodzi o terminy to pewnie musisz sama indywidualnie podpytać ( chociaż słyszałam, że najtrudniej dostać się do Adolfa, trzeba czekać dobre kilka miesięcy). Jesli chodzi o to kogo polecamy- zależy jaki wzór chcesz sobie zafundować :) Każdy tatuażysta specjalizuje się w czymś innym, więc na tej podstawie powinnaś podejmować decyzję :)
Robiłam sobie tatuaż w Jah Love- dziarała mnie Zuzia, wybralam taki kreskówkowy mały wzorek na ramieniu. Polecam- salon jest mega profesjonalny i panuje miła atmosfera. Zuzia trochę podrasowała mój wzór, dzięki czemu efekt jest jeszcze lepszy niż oczekiwałam
Ee tam, nie ma czego sie bac. Ja tez mam jakies watpliwosci, bo to bedzie moj pierwszy tatuaz, ale raz sie zyje :D wasze posty przekonaly mnie do tego, ze Jah Love to dobry wybor. Teraz tyko wyszperam fajny wzor i wybiore tatuatora- chyba bedzie to Zuzia :)
A ja z kolei z innym troche pytaniem, nie orientujecie sie gdzie moge usunac tatuaż? Interesuje mnie najbardziej Warszawa. Widziałam ostatnio w gazecie że usuwają w Viva-derm, o klinice słyszałam same dobre rzeczy, ale akurat nie znam nikogo kto był tam na laserowym usuwaniu tatuażu. Macie może jakieś opinie??
a gdzie chcesz go sobie wytatuować? Planujesz duży czy mały tatuaż?
Zrobiłam sobie na kostce, tak jak pisałam, mały kwiatowy wzór Byłam w Jah Love i polecam super atmosfera, tatuowała mnie Zuzia- mega miła i utalentowana tatuażystka. Tatuaż wygląda super, kolejny też pewnie zrobię w tym studio
Jak dla mnie, jedyne zaufane studio w Warszawie to Rock'n'Roll.
Ale jak wiadomo, teraz tego wszędzie pełno i w wielu można znaleźć artystów z prawdziwego zdarzenia. :)
Jak już zrobisz, koniecznie się pochwal!