Cześć Na stronie internetowej https://www.burzynscymeble.pl/ znalazłam kilka ciekawych modeli, które idealnie pasowałyby do mojego nowo wyremontowanego salonu. Moze ktos z was robil tam zakupy i wypowie sie na temat jakosci? Warto zdecydowac sie ten dom meblowy?
Mam od nich zestaw w salonie- Kora- taki w dość tradycyjnym stylu Z jakości jestem bardzo zadowolona, nie było tez problemu z zamówieniem, które szybko do mnie trafiło. No i przede wszystkim meble pięknie wyglądają
O tak, u Burzynskich sa fajne meble @lubiepandy pisze o takich tradycyjnych, a ja z kolei do naszego salonu wybralam z mężem taki nowoczesny minimalistyczny zestaw i też sobie chwalę.
Czyli warto się u nich zaopatrzeć to dobrze, bo już upatrzyłam sobie zestaw Kora no nic, przedyskutuje zakup z mężem i pewnie coś u nich zamówię. dzięki za pomoc dziewczyny!
Też ostatnio zamówiłam meble z tego sklepu- najwyższa pora wymienić sprzęt w pokoju syna. Fajnie, że mają różnorodną ofertę- trochę klasyki,trochę nowoczesności. Nawet moj syn-maruda coś dla siebie znalazł
A ja kupiłam meble na Onie.pl . Póki co siedzisko się nie wyrabia, więc jesteśmy zadowoleni. No i zapłaciliśmy mało, w porównaniu do sklepów w których sprawdzaliśmy ceny. Naprawdę urządzenie mieszkania tyle teraz kosztuje?
Cena chyba zalezy od sklepu. Niektóre domy meblowe mają dość wygórowane ceny... Ostatecznie, mając na względzie wasze porady, wybrałam meble ze sklepu Burzyńskich Ceny przystępne, a wybór szeroki i przede wszystkim wszystko jest solidnie wykonane- posłuży na lata.