21 gru 2017, 23:20
tez zamawiam ze sklepu internetowego :) jest o wiele prosciej :) ja wypróbowałam chyba już wszystkie mokre karmy dla mojego szczeniaka. Zawsze byłam rozczarowana. Po każdej puszce był inny problem. Począwszy od dolegliwości żołądkowych, kłopotów z wypróżnianiem, po alergie skórne i całkowitą niechęć do jedzenia. Traciłam już w sumie nadzieję, że znajdę coś co będzie odpowiednie. Będąc w jednym ze sklepów zoologicznych opowiedziałam Pani o tym problemie. Poleciła mi puszki, które były całkowitą nowością na rynku. Chyba nie muszę tłumaczyć swojego niezdecydowania czy w ogóle powinnam je kupić. Uległam skuszona fenomenalnym składem. Szczerze to był najlepszy wybór. Puszki marki Petvita- mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego 70% (w tym wieprzowina 37%, drób 16%, mięso z indyka 10%, wołowina 6%), warzywa (ziemniaki 5%), substancje mineralne, oleje i tłuszcze (w tym olej słonecznikowy 1,5%), produkty pochodzenia roślinnego (bazylia 0,01%).
Piesek je pochłaniał dosłownie w całości. Zapach też jest przyjemny więc tym bardziej zachęca.
Naprawdę polecam wypróbować te puszki