Nie widzę powodu, żeby ci coś powiedzieć. nie chcę spędzać z tobą zbyt wiele czasuoszalećAle chamska reklama, ciekawe kto niby sie na nia zlapie.
Ja właśnie szukam dla siebie jakiegoś fajnego kursu. W internecie widzę, że mają dobre opinie więc chyba się na nich zdecyduję;)Ja akurat potrzebowałam nie tyle nauki co przypomnienia i poćwiczenia rozmów. Zapisałam się na kurs do tutlo, gdzie lekcje odbywam online i jak na razie całkiem nieźle mi to idzie;)
Dziewczyny, ja też poszukuję jeszcze opinii o tutlo. Lekcja próbna zrobiła na mnie dobre wrażenie, jednak obawiam się, że z tymi native speakerami będzie inaczej. Na próbę wzięłam polskiego lektora i było ok. Wy nie miałyście żadnych obaw? Jak jest u nich na zajęciach? Chciałabym zainwestować w siebie, tylko szukam właśnie dobrej inwestycji.Też się z nimi uczę. Fajne jest to, że można się osłuchać z różnymi akcentami a to bardzo później ułatwia sprawę w rozmowach;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość