Dobry Może wy mi jakoś pomożecie.
Jestem trochę w kropce, bo szukam opinii na temat kremu na worki pod oczami. Mam niedługo zaplanowany ślub (w sierpniu pod koniec miesiąca) a jestem strasznie niewyspana bo synek nie daje mi spać Wiadomo jak to jest zwłaszcza jak mamy 14 tygodni i 4 dni. Mimo tego że wypycham narzeczonego już łóżka żeby dał mi chwile odpocząć to jednak mimo wszystko nadal te + 1,5 godziny więcej snu nic nie zmienia. W ciągu dnia też nie da rady odpocząć zbytnio, bo pranie, prasowanie, sprzątanie, zrobienie obiadu, wywieszenie prania, zabawianie dziecka no.. nie da rady przedłużyć doby choćby się chciało wygiąć ten czas do maksimum. Wracając bo pewnie zaraz się obudzimy z drzemki.. zaczełam szukać po internecie czegoś co jest w stanie pomóc i natknęłam się na ten krem. Może któraś z was miała okazje go wypróbować i może się wypowiedzieć o nim? Mam nadzieję, że da radę coś zrobić kremem do czasu ślubu bo szczerze mówiąc przy karmieniu odpadają zabiegi a teraz też jest taki czas że nawet nie ma opcji gdzieś pojechać bo jest zamknięte.. a sąd jeszcze na to pieniądze i kolejny czas wyskrobać w ciągu dnia. Pomocy!!