[quote="Bucheck25"][quote="ZofiaBoska"][quote="Bucheck25"]Ja lubię takie nostalgiczne prezenty, coś związanego ze wspomnieniami, jakieś albumy ze zdjęciami, drobiazgi związane z miejscami, czy wydarzeniami, gdzie byłam, itp. To jest dla mnie oznaką, ze prezent jest naprawdę z z serca, i że osoba obdarowująca mnie dobrze zna.[/quote]
Zdecydowanie popieram
. Ja dla dziadków kupiłam album-książkę do katalogowania wspomnień, jest wersja osobna dla dziadka i dla babci. To niezły szablon do wspólnego uzupełniania z wnukami czy własnymi dziećmi również;-) Miejsce na wklejenie zdjęć, wpisania wspomnień, ważnych dat. To takie trochę DIY do wspólnej pracy. Mam nadzieję, że się spodoba.[/quote]
O, to wygląda bardzo ciekawie! możesz podać więcej szczegółów, jak się ten album nazywa i gdzie go kupiłaś? Chętnie bym się mu przyjrzała :)[/quote]
Jasne, że napiszę więcej. Album kupiłam w sklepie
https://moidziadkowie.pl/. Produktów nie mają za wiele, ale to co jest jest dopracowane w każdym calu. Albumy nazywają się "Opowiedz mi Dziadku. Książka do przechowywania wspomnień" i "Opowiedz mi Babciu. Książka do przechowywania wspomnień". Wykonanie jest super, papier grubszy, chamois, stron sporo, na każdej zmieścisz kilka zdjęć na pewno. Takie wykonanie retro, które bardzo mi pasuje.