Awatar użytkownika
LEMONII 24
maniakogadacz
maniakogadacz

31 mar 2007, 16:16

Gosiaczku ale masz super męża!! bawcie się dobzre!!
:ico_brawa_01: dla Oleńki, no teraz to niech mamusia uważa bo jak się jej coś nie spodoba to będzie gryźc;)
matko! to ja już hnie wiem co z tym pieluchowaniem mam robic! dzisiaj mu założyłam na pare h tą drugą pieluche ale dalej nie jestem do tego przekonana, tylko wiecie co mnie martwi? ze on już ma 4 mies skończone, to nie jest 3tyg szkrab który ma jeszcze duzo czasu zeby to się wyregulowało... a co do ortopedy to właśnie nmie! robił to usg cholerne facet od usg a nie ortopeda chociaż byłam święcie przekonana ze to ortopeda!!! i jestem wkur...!! bo jesszcze płacić musiałam a niby miałąm skierowanie tylko się okazało ze wcale nie na usg a na porade ortopedyczną tylko tam na tym to nie jest napisane a lekarka mi powiedziała że daje mi skieropwanie na usg!! :ico_puknij:
dziewczynki ja dzisiaj z Wami ostatni dzień jestem a potem to już tylko z doskoku, ale mam nadziueję ze za mies góra dwa bede znowu neta miała i wróce! jakby co to piszcie na maila : maltita21@interia.pl albno zostawcie mi wiad na gg 2553533 to jak wejde gdzieś na neta to na banki odpisze ściskam Was mocno i może jesazcze dzisiaj wpadnę buziaki

[ Dodano: 2007-03-31 ]
a Gosiu a moze maż szykjuje małą rocznicę bo widzę na suwaczku ze to tuż tuż... :ico_prezent:

maua
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

31 mar 2007, 21:31

Sabinka też się budzi w nocy. Najczęściej 2-3 razy - na jedzonko i przewijanko.
Jeszcze nie było nocy, którą przespałaby całą.
Raz Jej się zdarzyło spac 8h (po szczepieniu) i ze 2 razy po 7h.
Ale generalnie budzi się po 3-5 pierwszy raz, a potem już śpi krócej.

Też ostatnio taka marudna, że mnie z równowagi wyprowadza. Chyba już jestem przemęczona za bardzo. Bo mam momentami ochotę rzucić to wszystko i zaszyć się na bezludnej wyspie :ico_wstydzioch: :ico_szoking:

Nawet na TT mi się nie chce wchodzić :ico_olaboga:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

01 kwie 2007, 08:43

witam w niedziele z rana!
katarek zaczyna sie leczyc-podaje mu nasosal kropelki -to glownie sol fizjologiczna i cos tam chyba to co w naszych kroplach tylko w znikomym stezeniu i oilbas taki na podusie do wdychania i masc do smarowania - nie wiem czy to jest w pl ale pewnietak bo teraz to wszytskoto samo wszedzie. teraz za to co rano musimy wyciagac nie glutki a kozy bo nosek caly zatkany :ico_olaboga:
mielismy za to inny problem-kupka sie nie chciala zrobic i brzuszekwczoraj bolal ale dzis o 6 rano natusszczelil wielka smierdzaca kupolke i juz jest wszystko w porzadku...mozlewie ze od syropku na kaszel mu sie tak stalo?? my zaraz jedziemy z mezem ogladac mieszkanko :ico_haha_02: mam nadzieje ze nam sie spodoba bo warunki cenowe i lokalizacja super
trzymajcie kciuki milej niedzieli :-D

Agusia
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

01 kwie 2007, 12:18

Witam! Filip tez budzi sie w nocy na jedzenie- zawsze jeden raz. Narazie nie mam problemu z wypadajacym smokiem bo jak wypluje gdy zasnie to spi bez. Powiedzcie czy u Was tez tak było i teraz płacza przez te zabki? Wiecie jak słysze jak sie meczycie Wy i wasze dzieciacczki z tymi zabkami to jakos mi sie do nich nie spieszy :ico_oczko: W srode idziemy na szczepienie. Mały bedzie zwazony, ciekawe ile juz ma bo mi sie wydaje bardzo ciezki jak go tak nosze :-D julie napisz jak mieszkanko!

maua
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

01 kwie 2007, 17:27

My już też po niedzielnych spacerkach i zakupach, i obiadku na mieście. Ale jestem skonana. Brzuch mnie coś pobolewa. Może to na @? Abuuu, jakoś nie tęsknię :ico_haha_01:

A co do smoka - Sabinka dalej nie używa :ico_haha_01:

absens_carens
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

01 kwie 2007, 22:16

Dziś same niespodzianki mnie spotkały :-)

Po pierwsze dostałam @ :-) (z wielką radością pobiegłam do apteki po tabletki antykoncepcyjne :-D )

Po drugie mojej niuni przebił się ząbek przez dziąsełko :-) na razie jest to mała, biała i ostra kreska - ale z dumą oświadczam, że moja córka "już prawie ma" prawą dolną jedynkę.

Cały dzień byłyśmy poza domem i dopiero wróciłyśmy - w związku z czym młoda ma pierwszy dzień dziecka (tj. oszczędziłam jej przerzucania z fotelika do wanny), wykąpiemy się dopiero rano ;).

Pozdrawiam Was serdecznie
Aga

Awatar użytkownika
maja
maniakogadacz
maniakogadacz

01 kwie 2007, 22:58

:ico_brawa_01: gratuluję @ i ząbka również :-D no to dzisiaj macie co świętować :ico_brawa_01: .
mały dał mi dzisiaj mocno popalić, poszedł spać dopiero o 22.00 idę spać jakoś nie ma weny do pisania :ico_spanko: oże jutro :-) dobranoc

Agusia
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

02 kwie 2007, 07:56

Absens gratuluje tobie @ i a córci pierwszego zabka !!! :ico_brawa_01: U nas nocka super, jak zwykle jedna pobudka w nocy. Róznica polega jedynie na tym ze mały spi do 7 a nie do 6. Obudzi sie i sam do siebie cos tam gada a potem zasypia :-D Przez zmiane czasu idzie spac tez godzine wczesniej wiec sa dwie godziny postepu :ico_oczko: u nas intensywne przygotowania do chrzcin że nawet nie mam czasu zbyt duzo pisac :ico_noniewiem: To pa

Grazynka
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

02 kwie 2007, 14:47

Czesc dziewczyny! Widze ze sie forum poszerzylo. Pozdrawiamy

_KaSiK_23
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

02 kwie 2007, 17:31

Witam was dziewczynki
Nie mam za bardzo czasu wpadać bo sie szykuje do wyjazdu.Trzeba w domku cos porobić.
nawet zabradzo nie wiem co mam napisać bo przyznam sie szczerze że nie czytałam bo czasu nie mam.Moze wpadne wieczorkiem.
papa

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”