Gosiaczku ale masz super męża!! bawcie się dobzre!!
dla Oleńki, no teraz to niech mamusia uważa bo jak się jej coś nie spodoba to będzie gryźc;)
matko! to ja już hnie wiem co z tym pieluchowaniem mam robic! dzisiaj mu założyłam na pare h tą drugą pieluche ale dalej nie jestem do tego przekonana, tylko wiecie co mnie martwi? ze on już ma 4 mies skończone, to nie jest 3tyg szkrab który ma jeszcze duzo czasu zeby to się wyregulowało... a co do ortopedy to właśnie nmie! robił to usg cholerne facet od usg a nie ortopeda chociaż byłam święcie przekonana ze to ortopeda!!! i jestem wkur...!! bo jesszcze płacić musiałam a niby miałąm skierowanie tylko się okazało ze wcale nie na usg a na porade ortopedyczną tylko tam na tym to nie jest napisane a lekarka mi powiedziała że daje mi skieropwanie na usg!!
dziewczynki ja dzisiaj z Wami ostatni dzień jestem a potem to już tylko z doskoku, ale mam nadziueję ze za mies góra dwa bede znowu neta miała i wróce! jakby co to piszcie na maila : maltita21@interia.pl albno zostawcie mi wiad na gg 2553533 to jak wejde gdzieś na neta to na banki odpisze ściskam Was mocno i może jesazcze dzisiaj wpadnę buziaki
[ Dodano: 2007-03-31 ]
a Gosiu a moze maż szykjuje małą rocznicę bo widzę na suwaczku ze to tuż tuż...