SANDRUSIA)), no widzisz moze juz lepiej bedzie z tym przebieraniem malego, no a ztym noszeniem na raczkach to uwazaj ja ten sam blad zrobilam w zeszlym tygodniu i potem placilam odzwyczajaniem no ale coraz juz lepiej idzie pierwszy dzien mala zasypiala bez placzu drugiego dnia jej sie cos odwidzialo i plakala no ale uparlam sie i po 5 minutach zawsze jej smoka wkladalam a teraz przedluzylam do 8 minut i mala zazwyczaj sie uspokaja przed, teraz to nawet na placz niewyglada tylko marudzenie hiihihi a mniej roboty z tym niz takim odkladaniem co piec minut, a mala i tak by plakala i tak, no wiec dzis calkiem lajtowo zasnela tylko sie przebudzila pol godiznki temu ale zasnela po dwoch minutkach..dziwna kobiecina hihiihih
a my dzis tez na wycieczce bylismy jak wkazdy weekend jakies podroze wymyslamy bede musiala na blogu zaktualizowac i wycieczke opisac, no i wkleic zdjatka
sandrusia jak super ze drukarke bedziesz miala no to ja ci zdjatka wysle i mi wydrukowane poczta wyslesz oki hihiihhihi zartuje oczywiscie, ja narazie cyfrowke dobra dostalam podobna do lustrzanki wiec o nic narazie nie prosze, szczegolnie ze bardzo chce mi sie jechac na dluuuuugie wakacje do polski hihihi no ale jak plany sie sprawdzaja to sie jeszcze zobaczy.....
a moja mala wciaz przesypia nocki rano dzis sie obudzila o polgodziny pozniej bo o 6.30 dostala cyca i znow do lozka ale rano ujuz ja biore do siebie wiec sobie spalismy razem do 9.30 to jzu taka nasza tradycja,
cos sie martwie bo mala dzis niebardzo piers chciala ciagnac wiec jej butelke podawalam bo duzo samochodem jechalismy na obwodnicach wiec nie bylo jak ja wyjac z fotelika no ale nawet tej butli duzo niepociagnela jakas taka nadzwyczajnie nieglodna sie zrobila ostatnimi czasy a moze po prostu lepiej ciagnie i mi sie tylko tak zdaje
martwie sie tylko zeby chorutka niebyla po tych podrozach no ale calkiem ciepluto dzis bylo miala ubrane takie jakby rajstopki body sukieneczke bluzeczke i ciepla bluze czasem nawet jej ta bluze rozpinalam bo bylo cieplutko ze sie pocilismy ale moze malo pila bo uregulowaly jej sie czasy spania w ciagu dnia a pila tak co 3-4 godzinki no niewiem niewiem