Awatar użytkownika
matula1
Miss zgubnych centymetrów

01 kwie 2007, 22:48

kochane ja poszłam na układ z moim małżem: ja sprzątam i przygotowuję impreze a on sprząta PO imprezie :ico_szoking: i posprzątał: umył gary, pochoweał resztki, powynosił krzesła i jeszcze jutro wyniesie duży stół do piwnicy :-D a w dodatku dzisiaj tylko rano wyszłam z psem a popołudniowy spacer piesio miał z mężulem, i teraz też Roberto z nim wyszedł :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matula1

03 kwie 2007, 08:39

taaaa, solarium i karmienie nie idą w parze, tak samo jak ciąża i opalanie: wiecie miałąm kiedyś taką koleżankę, która w ósmym miesiący stwierdziłą, że na porodówkę musi iść pięknie opalona, upały były wtedy niemiłosierne, nawet ja choć uwielbiam się prażyć to wtedy odpuszczałam a ta kretynka ubrała bikini i na ogródku się wyłożyła i nie docierało do niej jak jej kazałam brzuch gazetą zasłonić, wyśmiałą mnie a 4 godziny później wylądowała na ostrym dyżurze bo jej się wody płodowe zagotowały :ico_szoking:
i dizecko ledwo co odratowali miesiąc w inkubatorze bylo, a ona dostała do tego zapalenia macicy i przydatków i do dzisiaj ma problemy, chociaż Marysia skończyła już 7lat

a ja wczoraj dostałam biegunki a dzisiaj mam katar i kaszel, Marzneka nos zapchany tak, że nie umiem go wyczyścić, oby tylko Radka nic nie złapało, bo dzisiaj idziemy na szczepienie

kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

03 kwie 2007, 22:01

ja też nie wiem jak z tym solarium, ale...polecam DOVE balsam z samoopalaczem, najlepszy jak na razie z tych, któe używalam...niestety ma tez ten drażniący zapach, ale za to ładnie wyglądam...jakbym weekend na karaibach spędziła :-D
matula1, :ico_brawa_01: męża a sprzątanko, mojemu by chyba korona z głowy spadła, poza tym on do wyższych celów storzony..tak twierdzi :ico_haha_01: kubek po herbacie to wszystko na co go stac :ico_kawa:
marylka, uczysz sie? łer ar ju? :ico_haha_01:

a my bylismy dzis zdjęcia do dowodu zrobic, bo ze wzgledu za nowy meldunek musimy zmieniac :ico_zly: mam nadzieje, ze nie wyszłam jak ostatnio, czyli źle :ico_oczko:

kaasiaa79

04 kwie 2007, 19:15

maryla, kto cie nie libił, nasza Francuzka? rodzicielka Dejviego? :ico_haha_01: jedno słowo, a jej składki podwyższe członkowskie :ico_haha_01: no bo czasami jak coś przyfasolisz to w pięty pójdzie, ale dobrze, dobrze, ktos taki potrzebny, kto sie nie cacka :wpale: :ico_haha_01:

gdzie sie reszta podziewa? mam nadzieje, ze sie nie przemęczacie i okna tylko z jedej strony umyte :ico_oczko:
wiecie, jak wracałam dzis ze swietlicy, ulicą szła procesja, na misterium Męki Pańskiej, ale pięknie wszystko było przygotowane, nawet jeźdzcy na koniach, prawdziwe predstawienie, mozna sie było zatrzymac i choć na chwilę zadumać i zastanowić dokąd tak pędzimy...

Awatar użytkownika
Ulcia
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

04 kwie 2007, 21:09

kaasiaa79, już jestem ale okana umyta z obu stron :-D
A Aga z tego co wiem to ma gości z Polski więc pewnie obskakuje ich wszyskich i zledwością zipie jak zasiądzie przy kompie to pewnie nawet palca nie będzie umiała przenieść na klawiaturę po takim bieganiu :ico_haha_01:

no to solarium odpuszczam sobie bo cyce zawrzą i koniec z mlekiem choć i tak powoli coraz mniej tego tam .... ale samoopalacza to nie wiem czy mogę używać bo to przecież też przenika do naszego organizmu a składniki nie wszystkie wskazana dla matek karmiących. Nawet nie wszyskie żele pod prysznic moge używać... mam taką tabelkę ze składem kosmetyków czy szkodliwe czy nie. Niech malutka ma to co najlepsze jak najdłużej.

kaasiaa79, oj pędzimy i gonimy za pracą i pieniędzmi i ciągle nam mało a o sprawach duchowych to zapominamy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
matula1

05 kwie 2007, 11:06

kochane, chcecie dobry i sprawdzony sposób na zmuszenie małża do pracy w domu? mycie garów, prasowanie, wieszanie prania, mycie podłóg i kąpanie dzieci?
wczoraj złamałam sobie lewy nadgarstek z przemieszczeniem :ico_olaboga:
i dzisiaj mój luby nawet biustonosz musiał mi zapiac :ico_oczko:
od rana umył juz naczynia i podłogi, wczoraj wykąpał dzieci, zaraz ide wstawic pranie zeby miał co robic :ico_oczko:
dobrze, ze wszystkie imprezki juz za mna i na swieta mam wszystko pomyte i posprzatane

kaasiaa79

05 kwie 2007, 22:17

matula1, a ja myślałam, ze nam napiszesz zamiast o nadgrastku ( współczuje kochana :ico_pocieszyciel: ), jakąs sprawdzoną pozycję seksualną :ico_haha_01:
marylka, przykład ci napisze na pw, bo jeszcze mnie przy wszystkich zjedziesz :-D eee tam, groźna nie jesteś :ico_oczko:
Ulcia, dobrze, ze zrezygnowałas z tej solarki, lepiej dmuchac na zimne :ico_oczko: no właśnie, tylko kasa i kasa, wstyd sie przyznac, ale ja też taka jestem :ico_wstydzioch: czasami jak mi odwali to sama siebie nie ponaję :ico_puknij:

złożyłam dzis wniosek o nowy dowód, mam odebrac 7 maja, djęcie wyszło marnie, na żywo jestem piękniejsza :ico_haha_01:

dobra, już moja pora na lulu, dobrej nocki, pa!

Awatar użytkownika
Aga_fr
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

05 kwie 2007, 22:33

Hej kochane :-D
goscie mi juz wyjechali :-)
Ostatnimi czasy zajmuje sie oprowadzaniem po okolicy nowej sasiadki :ico_haha_01:
Dzis zaliczylismy 5 godzinny spacer :ico_brawa_01:
Mariolka wielkie gratulacje zdolniacho :-)
Kasienko moja kochana ty zawsze o mnie pomyslisz :ico_prezent:
Matula co zrobilas sobie w lapke ( gdzies czytalam ze raczka zlamana )

Awatar użytkownika
matula1

06 kwie 2007, 14:20

kaasiaa konkretnie o jaką pozycje ci chodzi?? bo mój luby uwielbia lezec plackiem i patrzec jak kobieta ciezko nad nim pracuje :-D a ja jej akurat nie lubie, bo mi wtedy fałdy tłuszczu o policzki klaskają :ico_smiechbig:
najlepsza wg mnie to taka improwizowana na szybko: dzieci patrza na bajke, a my udajemy ze musimy koniecznie oboje cos zrobic w łazience :ico_szoking: :-D

a reka złamana w bardzo głupi sposób: po ciezkim bieganiu z pieskiem po róznych dziurach, stromych nasypach kolejowych, itp (piesek spuszczony ze smyczy) wracajac juz do domu potknełam sie na lekkim wzniesieniu wysokosci dwóch stopni (scxhodów) i nie chciałam skrecic lewej nogi po raz czwarty wiec klapnełam na tyłek.... i zrobiłam cos czego wystrzegałam sie przez 22 lata zycia: podparłam sie reka :ico_placzek:
a zawsze wychodziłam z załozenia ze lepiej potrzaskac 4litery (bo prawie jak poduszka) niz połam,ac rece i nogi
NO I SE POŁAMAŁAM!!!!!!
jakies zacmienie miałam chyba

kaasiaa79

06 kwie 2007, 21:24

matula1, my chyba mamy tego samego męża...przynajmniej w łóżku :ico_smiechbig:
myślałam, ze zdradzisz jakiś świntuszkowatą akrobatyczną pozycje, a tu proszę...cos co już znam i to za dobrze :ico_haha_01:
Agusia, ja o tobie miałabym zapomnieć...w życiu...no chyba, ze zapomnisz zapłacic składke członkowską :-D

[ Dodano: 2007-04-06 ]
a teraz startuje ze złą wiadomością...Lenusia nam sie rozcho0rowała, akurat na święta ehh...
wczoraj w nocy o 3 była tak rozpalona, ze dałam jej apap w kropelkach, wszytko zywmoiotowała-łącznie z surówką z obiadu-i myślałam, ze tylko cos jej siedziało na żołądku, bo temp spadła od razu. ale od rana znowu ciepła główka, wyciągnełam jej telefonicznie karte i mama pojechała na 15 do lekarza, a ja zaraz po pracy. no i ma malutka zapalenie gardła, obyło sie bez antybiotyku, na szczęście, bo ona jeszcze nie przyjmowała, ale w za to ma pyralginum w pupcie na zbicie temp, bo strasznie sie męczy, tylko by sie przytulała i tak sobie drzemała.
a ja juz wszystko na święta miałam naszykowane, prezenciki drobne dla dzieci z rodzinki, ubrania dla nas, coby sie polansować, a tu prosze, siedzimy w dresiorach i tyle
teraz szykuje sie psychicznie na wsadzenie tego czopka.
dobrej nocki!

aha, przypomijcie swoim mężczyznom, że...JAJKA SIĘ MYJE, A NIE ŚWIĘCI :-D

[ Dodano: 2007-04-07 ]
[size=150]Alleluja dziś śpiewamy,
Bogu cześć i chwałę dajmy,
Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,
Tego świata Odkupiciel.
Zdrowia, radości i powodzenia
To są najszczersze moje życzenia.
[/size]

W piątek rano bez gadania
Bierz się do jaj malowania
Maluj wszystkie bez wyjątku
I te z majtek i te z wrzątku.

tego wszystkiego zyczy Wam Kasia z Rodzinką!

Lenka, na szczęście dzis juz lepiej się czuje, w nocy bardzo gorączkowała, ale od rana, odpukać, jest dobrze.

kochane moje dziewczyny! musze uciekac pomóc mamie, bo mi tu daje jasne znaki, ze to nie pora na komputer
pozdrawiam bardzo serdecznie i wielkanocnie :ico_oczko:

Wróć do „Kącik dla rodziców”